ΑΕΚ

Αλλαγές και δύο 11άδες από τον "Κολοσσό"

Αλλαγές και δύο 11άδες από τον "Κολοσσό"
INTIME SPORTS

Την Τρίτη το απόγευμα, ο Τραϊανός Δέλλας δεν δούλεψε με κάποια συγκεκριμένη 11άδα, ωστόσο χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες κάνοντας αρκετές αλλαγές. Διαβάστε αναλυτικά.

Στη τελευταία προπόνηση της Τρίτης για την ΑΕΚ στα Χάνια του Πηλίου, ο Τραϊανός Δέλλας δεν δούλεψε με κάποια συγκεκριμένη 11άδα, ωστόσο χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες κάνοντας αρκετές αλλαγές.

Ο "Κολοσσός" στην άσκηση τακτικής που πραγματοποίησε χώρισε τους Κιτρινόμαυρους σε δύο ομάδες, οι οποίες δεν σύμπιπταν με αυτά που είδαμε στο ματς κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Στην μια ομάδα αγωνίζονταν οι: Σαρρής, Σβάρνας, Γροντής, Ρόβας, Ντούνης, Μπρέσεβιτς, Ζόρις, Ανάκογλου, Γεωργέας και Μπαρμπόσα.

Σαν στόπερ έπαιζαν οι Σαρρής και Σβάρνας, με τους Ρόβας και Ανάκογλου να είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Στην άμυνα δεξιά πήρε θέση ο Γεωργέας και αριστερά ο Γροντής, ενώ ο Ζόριτς αγωνίστηκε ως 10άρι. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Μπρέσεβιτς, έχοντας δεξιά και αριστερά του τους Ντούνη και Μπαρμπόσα.

Η δεύτερη 11άδα αποτελούνταν από τους: Ντακόλ, Μάνταλο, Φαγέ, Πλατέλλα, Μπακάκη, Αραβίδη, Πεταυράκη, Κολοβέτσιο, Κορδέρο και Λαμπρόπουλο.

Τα δύο στόπερ ήταν οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος, με τους Μπακάκη και Πεταυράκη να παίρνουν θέση στα μπακ. Ως αμυντικά χαφ αγωνιστηκαν οι Κορδέρο και Φαγέ, με τον Μάνταλο να είναι 10άρι. Στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Ντακόλ, με τους Αραβίδη και Πλατέλλα να παίρνουν θέση στα φτερά.

Όπως όλα δείχνουν, ο Δέλλας έχει σκοπό να δοκιμάσει πράγματα στο σημερινό φιλικό κόντρα στον Ρήγα Φεραίο, δίνοντας στους παίκτες του την ευκαιρία να αγωνιστούν σε διαφορετικές θέσεις από τα προηγούμενα φιλικά.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ