ΑΕΚ

Αλλαγές στην 11άδα ετοιμάζει ο Δέλλας

Αλλαγές στην 11άδα ετοιμάζει ο Δέλλας
Δέλλας, Αραβίδης INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε τις πρώτες του σκέψεις για τη βασική ενδεκάδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Νέα πρόσωπα παίρνουν φανέλες βασικών. Διαβάστε όλες τις αλλαγές.

Την πρώτη του δοκιμή ενδεκάδας πραγματοποίησε σήμερα (19/5) ο Τραϊανός Δέλλας, δείχνοντας ότι θα προβεί σε αλλαγές για τον αγώνα της Τετάρτης (20/5) κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, στην άμυνα θα παραταχθούν οι γνωστοί, δηλαδή οι Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος και Σοϊλέδης. Αλλαγή θα έχουμε στον χώρο του κέντρου με τους Γιόχανσον και Φαγιέ να είναι τα δύο αμυντικά χαφ και τον Δημήτρη Γροντή να έχει έναν ελεύθερο ρόλο μπροστά τους.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αραβίδης, με τους Μπαρμπόζα και Πλατέλλανα παίρνουν τις θέσεις τους στα "φτερά". Σχετικά με τη θέση του τερματοφύλακα, όπως όλα δείχνουν ο Ανέστης θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Ένωσης.

Όλα καλά με Μπαρμπόζα

Αναφορικά με τον Μπαρμπόζα, ο Πορτογάλος άσος της ΑΕΚ αποχώρησε τραυματίας από το ματς κόντρα στην Λάρισα, επιστρέφοντας στην Αθήνα με αιμάτωμα.

Ωστόσο, κατάφερε να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημά του και πλέον είναι στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μάλιστα, θα πάρει και φανέλα βασικού, δείχνοντας ότι μπορεί να "σφίξει τα δόντια" και να βοηθήσει την ομάδα, σε ένα χρονικό σημείο που οι επιλογές του Δέλλα για την γραμμή κρούσης της Ένωσης έχουν μειωθεί.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ