ΑΕΚ

Αδαμίδης επί καίριων ζητημάτων

Αδαμίδης επί καίριων ζητημάτων
INTIME SPORTS

Στην Κέρκυρα βρέθηκε το διήμερο που μας πέρασαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης και ο πρόεδρος του κλαμπ των Supporters Μάκης Κασνακίδης προκειμένου να μιλήσουν στους εκεί φίλους της ΑΕΚ για το δύσκολο εγχείρημα των Υποστηρικτών.

Στο περιθώριο των όσων ειπώθηκαν για την αναγκαιότητα της επιτυχίας του συγκεκριμένου εγχειρήματος και για τους λόγους που ο ΑΕΚτζής πρέπει να υποστηρίξει την προσπάθεια, ο πρόεδρος της Ενωσης αναφέρθηκε και σε θέματα που αφορούν ιδιαίτερα την ομάδα, όπως:


  • Ο Μίτσελ: « Είμαστε σε επαφή τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με τη Μπέρμιγχαμ. Επιθυμούμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας, αρκεί να μειώσει τις απαιτήσεις του. Είμαστε σε διαπραγμάτευση».

  • Ο Χίλντεμπραντ: « Προσπαθούμε για τον Χίλντεμπραντ και έχουμε πάρα πολλές ελπίδες να τον πάρουμε αφού το κασέ του δεν είναι πολύ μεγάλο. Θα είναι μεγάλη επιτυχία αν τον πάρουμε, γιατί είναι καλύτερος από αυτόν που έφυγε».

  • Οι πωλήσεις ελλήνων παικτών: « Δεν υπάρχει στα χέρια μας καμία πρόταση πώλησης για τον Μάκο, τον Μανωλά και τον Γκέντσογλου. Οπότε δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε κάτι. Αν έρθουν θα τις εξετάσουμε και θα ενημερωθεί ο κόσμος της ΑΕΚ».

  • Ο αντι-Σκόκο: « Ο αντικαταστάτης του Νάτσο υπογράφει την Τρίτη. Είναι ο Χοσέ Κάρλος και είναι επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ. Μία επιλογή που πιστεύουμε πολύ».

  • Η συζήτηση με τον Ψωμιάδη: « Η συνομιλία μου με τον Ψωμιάδη, είναι όπως με κάθε πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα. Τελείως τυπική και πρέπει να έχω επικοινωνία με τους άλλους προέδρους των ΠΑΕ. Δεν έχει να κάνει με την δικαστική διαμάχη μας. Αν μιλάγαμε για τα χρήματα που χρωστά στην ΑΕΚ, σίγουρα θα του μιλούσα διαφορετικά. Να είστε σίγουροι για αυτό».

  • Η προοπτική εξυγίανσης της ΠΑΕ: « Η ΑΕΚ χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ την στήριξη του κόσμου της. Σε δύο χρόνια θα εξυγιανθεί η ΠΑΕ αν συνεχίσουμε το πλάνο μας. Σε δύο χρόνια δεν θα υπάρχουν χρέη και η εταιρία θα είναι καθαρή και θα μπορεί να προσελκύσει επενδυτές».

  • Η περίπτωση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου: « Είναι μία από τις λύσεις που εξετάζονται. Αν δεν προχωρήσει αυτή του Χίλντεμπραντ, τότε θα δούμε και τους άλλους υποψήφιους τερματοφύλακες».

  • Η σχέση του με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο: « Με τον Δημήτρη έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο… Διαφωνούμε σε πολλά, συμφωνούμε σε πολλά. Με την Ερασιτεχνική είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία για πρώτη φορά . Και θα συνεχίσουμε να έχουμε».

  • Το θέμα του γηπέδου: « Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά. Δεν θέλουμε να τα βγάλουμε όλα προς τα έξω και να ενθουσιάζουμε τον κόσμο. Όταν έχουμε κάτι χειροπιαστό, θα βγούμε να το πούμε στον κόσμο της ΑΕΚ».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ