ΑΕΚ

Αδαμίδης: "Δείξτε το χρήμα"

Αδαμίδης: "Δείξτε το χρήμα"

Ο Σταύρος Αδαμίδης ολοκλήρωσε τον πρώτο -πετυχημένο- κύκλο επαφών με εκπροσώπους αραβικών funds και σχολιάζει τα δημοσιεύματα για τον Βασίλη Ξενιάδη, ξεκαθαρίζοντας ότι περιμένει πρώτα να δει εγγυητική τραπέζης.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής από το ταξίδι του στο Ντουμπάι. Εκεί συναντήθηκε με δύο εκπροσώπους αραβικών funds, με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο να επενδύσουν στην ΑΕΚ .

Μάλιστα το κλίμα κατά τη διάρκεια της πρώτης επαφής ήταν εξαιρετικό κι ο Σταύρος Αδαμίδης είναι αρκετά αισιόδοξος για τη συνέχεια. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει ένα νέο ραντεβού τις επόμενες ημέρες, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν εκπρόσωποι των Αράβων στην Ελλάδα την ερχόμενη βδομάδα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μάλιστα μας είπε ότι "είναι πολύ ισχυροί οικονομικά" και πρόσθεσε ότι "αν προχωρήσουν οι συζητήσεις με κάποιον από τους δύο, τότε η ΑΕΚ θα αλλάξει επίπεδο".

Στο μεταξύ από το πρωί έχει δει το φως της δημοσιότητας το όνομα του Βασίλη Ξενιάδη, ο οποίος φέρεται να είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Ένωση. Ο Σταύρος Αδαμίδης θα πραγματοποιήσει μια διερευνητική επαφή καθώς "οφείλω ως πρόεδρος της ΑΕΚ να κάνω ραντεβού με κάθε ενδιαφερόμενο".

Σε ερώτηση του Sport24.gr γα τη συγκεκριμένη περίπτωση τόνισε: "Ακόμη δεν έχω ενημερωθεί επακριβώς. Θα ζητήσω πράγματα που θα πιστοποιούν καθαρότητα, οικονομική οντότητα και φερεγγυότητα. Περιμένουμε να μας παρουσιάσει μια εγγυητική τραπέζης".

Διαβάστε τις λεπτομέρειες γύρω από το όνομα του Βασίλη Ξενιάδη, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τα διοικητικά του "δικεφάλου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ