ΑΕΚ

17.458 ευρώ στο ταμείο της ΠΑΕ

17.458 ευρώ στο ταμείο της ΠΑΕ
Δημητρέλος INTIME SPORTS

Σε τραγική κατάσταση η ΠΑΕ ΑΕΚ, κυνηγάει το ευρώ με το τουφέκι καθώς ότι έχει απομείνει στο ταμείο της αφορά το προαναφερθέν ποσό. Ψάχνει εναγωνίως για δανεικά ο Δημητρέλος προκειμένου να κρατήσει ζωντανή την ομάδα. Πιέζει τον Βιντιάδη

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα για την ΑΕΚ και δυστυχώς ο χρόνος στην κλεψύδρα της τελειώνει επικίνδυνα. Η παράταση που ζήτησε ο Δημήτρης Βιντιάδης, μπορεί να θεωρηθεί και λογική για κάποιους, αλλά στον κόσμο της ΑΕΚ και την καθημερινότητα της ομάδας είναι παράλογη στα όρια της καταστροφής.

Χτυπάει πόρτες και περιμένει

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ το γνωρίζει αυτό πολύ καλά και για αυτό το λόγο τρέχει προκειμένου να κρατήσει όρθια την ομάδα, μέχρι να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη που να επιτρέπει στην Ένωση να σχεδιάζει για το μέλλον. Δύο από τις πόρτες που έχει χτυπήσει ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι αυτή του Άλκη Φωτίου και του Δημήτρη Βιντιάδη.

Με τον πρώτο έχει γίνει συζήτηση επί του θέματος αλλά και για την προοπτική μεταγραφικής κίνησης. Η απάντηση του ομογενή επιχειρηματία αναμένεται μέχρι το τέλος της βδομάδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κάποιο ποσό θα προκύψει από εκεί, άγνωστο όμως το ύψος και ο λόγος που θα δωθεί.

Η δεύτερη περίπτωση, είναι αυτή του Δημήτρη Βιντιάδη... Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο www.aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ