ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Κάρμο έφτασε στην Ελλάδα για να υπογράψει στους ερυθρόλευκους

Ο Νταβίντ Κάρμο στην άφιξή του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό
Ο Νταβίντ Κάρμο στην άφιξή του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, Νταβίντ Κάρμο, έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης (25/1) για να υπογράψει στους ερυθρόλευκους.

Η μετακίνηση στο Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης (24/1), προκειμένου να κλείσει και τυπικά ο δανεισμός του.

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Κάρμο έφτασε στην Ελλάδα για να υπογράψει στους ερυθρόλευκους
Ο Νταβίντ Κάρμο INTIME SPORTS

Ο Κάρμο θα περάσει από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του, ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ. Να σημειωθεί πως στο αεροδρόμιο συνοδευόταν από τον Πέδρο Άλβες.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες
Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες INTIME SPORTS

"Ήταν ανακουφιστικό, ήθελα πραγματικά να έρθω και να εκπροσωπήσω αυτή την ομάδα. Όλα είναι σε σωστό δρόμο και ανυπομονώ να παίξω και να εκπροσωπήσω τον Ολυμπιακό" ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του"

Συνέχισε αναφέροντας: "Ένιωθα πως με ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός, ήταν σημαντικό για μένα. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω τον τρόπο που με ήθελαν, παίζοντας καλά".

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Κάρμο έφτασε στην Ελλάδα για να υπογράψει στους ερυθρόλευκους
Ο Ντέιβιντ Κάρμο κατά την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος INTIME SPORTS


Ο Ολυμπιακός αναμένεται να πληρώσει τον μισθό του Κάρμο, και θα καταβάλλει ενοίκιο 250.000 ευρώ στην Πόρτο, ενώ αναμένεται να πάρει ακόμα 250.000 ευρώ η πορτογαλική ομάδα εάν οι ερυθρόλευκοι κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Στο deal έχει μπει και οψιόν αγοράς, η οποία ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Το προφίλ του Κάρμο

Ο Κάρμο ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Μπράγκα και το 2022 πήρε μεταγραφή στην Πόρτο, με τους "δράκους" να βγάζουν από τα ταμεία τους ένα ποσό μεγαλύτερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Την τρέχουσα σεζόν ο υψηλόσωμος Πορτογάλος (1.96 μ.) μετράει επτά συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Πόρτο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και συνολικά 608 αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο η πιο πρόσφατη είναι στις 11 Νοεμβρίου.

Έκτοτε ο παίκτης είναι ουσιαστικά εκτός πλάνων για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και οι τρεις τελευταίες συμμετοχές του αφορούν παιχνίδια της Β' ομάδας της Πόρτο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ