ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι διαιτητές των ρεβάνς ΠΑΟΚ, Αστέρα και Ξάνθης

Οι διαιτητές των ρεβάνς ΠΑΟΚ, Αστέρα και Ξάνθης

Διαβάστε ποιοι θα είναι οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους επαναληπτικούς των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά του Champions League και του Europa League την ερχόμενη εβδομάδα, όπως ορίστηκαν από την UEFA.

H UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα "σφυρίξουν" τις ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη την προσεχή εβδομάδα. Για τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με την Μέταλιστ, στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ορίστηκε ο Γερμανός Φλόριαν Μέγιερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χόγκερ Χένσελ και Κριστόφ Μπόρνχορστ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πέτερ Σίπελ.

Όσο αφορά τους αγώνες που θα δώσουν Αστέρας Τρίπολης και Σκόντα Ξάνθη με Ραπίντ Βιέννης και Σταντάρ Λιέγης αντίστοιχα, εκεί ορίστηκαν ο Ουαλός Σάιμον Λι Έβανς για το ματς της Βιέννης, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Φίλιπ Τόμας, Γκάρεθ Γουίν Τζόουνς, ενώ τέταρτος θα είναι ο Μπράιαν Τζέιμς.

Τέλος στο ματς της Ξάνθης στη Λιέγη, διαιτητής θα είναι ο Δανός Γιάκομπ Κέχλετ με του συμπατριώτες του βοηθούς, Λαρς Ριξ, Γιάκομπ Μπίλε και τέταρτο τον Μίκαελ Τίκγκααρντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ