ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ποδοσφαιριστές που έψαξαν περισσότερο οι χρήστες το 2016

Οι ποδοσφαιριστές που έψαξαν περισσότερο οι χρήστες το 2016

Δείτε ποιοι ποδοσφαιριστές κέρδισαν τις προτιμήσεις στη μηχανή αναζήτησης της Google μέσα στο 2016. Επιλογές-έκπληξη απ' τους χρήστες του διαδικτύου.

Το 2016 φτάνει στο τέλος του, όμως μάς αφήνει νέους πρωταγωνιστές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Παίκτες που τα προηγούμενα χρόνια ήταν στην αφάνεια, αλλά πλέον αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης σ' όλα τα αθλητικά ΜΜΕ.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της χρονιάς, η Google ανακοίνωσε τους 10 ποδοσφαιριστές που έψαξαν περισσότερο οι χρήστες μέσα στο 2016, κι όπως αναμενόταν, υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις! Οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρεθ Μπέιλ και Νεϊμάρ, παρά τα επιτεύγματά τους, βρίσκονται εκτός επιλογών.

Αντίθετα, οι πρωταθλητές Αγγλίας με την Λέστερ, Ριγιάντ Μαχρέζ και Τζέιμι Βάρντι, κέρδισαν με το... σπαθί τους μία θέση στην πρώτη 10άδα. Όπως κι ο Γουίλ Γκριγκ, ο οποίος μπορεί να μην αγωνίστηκε ούτε λεπτό(!) με τη Βόρεια Ιρλανδία στο Euro 2016, όμως το γνωστό σύνθημα "Will Grigg's on fire" έγινε το απόλυτο hit της διοργάνωσης!

Την πρώτη θέση των προτιμήσεων κατακτά ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος μεταγράφηκε με ποσό-ρεκόρ το περασμένο καλοκαίρι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σ.σ. 110.000.000 ευρώ), ενώ έφτασε και στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με τη Γαλλία.

Αναλυτικά η κορυφαία 10άδα:

10. Ριγιάντ Μαχρέζ (Λέστερ)

9. Ντιμιτρί Παγέτ (Γουέστ Χαμ & Γαλλία)

8. Νανί (Φενέμπαχτσε, Βαλένθια & Πορτογαλία)

7. Σκοντράν Μουστάφι (Βαλένθια, Άρσεναλ & Γερμανία)

6. Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γ. & Αγγλία)

5. Αλέξ Τεϊσέιρα (Σαχτάρ Ντόνετσκ & Jiangsu Suning)

4. Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μ. & Γαλλιά)

3. Γουίλ Γκριγκ (Γουίγκαν & Βόρεια Ιρλανδία)

2. Τζέιμι Βάρντι (Λέστερ & Αγγλία)

1. Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γ. & Γαλλία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ