ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φύσσας για Σάντος και Σάμαρη

Ο Φύσσας για Σάντος και Σάμαρη
INTIME SPORTS

Ο Τάκης Φύσσας σχολίασε την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της Πορτογαλίας και δήλωσε σίγουρος για την επιτυχία του Ανδρέα Σάμαρη στη Μπενφίκα.

Στην πορτογαλική ιστοσελίδα zerozero.pt μίλησε ο Τάκης Φύσσας προτού εισέλθει στο "Μπάι Αρενα", για να παρακολουθήσει τη Λεβερκούζεν να επικρατεί της Μπενφίκα με 3-1.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για τον Ανδρέα Σαμάρη, ο οποίος μετακόμισε στο Ντα Λουζ το καλοκαίρι αλλά ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί.

"Είναι ένας ποδοσφαιριστής με ισχυρή προσωπικότητα, ο οποίος έχει μάθει να ακούει τις συμβουλές που του δίνονται, οπότε δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχει σπουδαίο μέλλον στη Μπενφίκα. Αναμφίβολα, όλα είναι νέα για αυτόν, το στυλ παιχνιδιού, το πορτογαλικό πρωτάθλημα, η χώρα, η κουλτούρα, όλα" υπογράμμισε ο Φύσσας.

Κατόπιν, σχολίασε την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, τονίζοντας ότι "να γίνει ομοσπονδιακός τεχνικός στην πατρίδα του ήταν το πεπρωμένο του".

"Είναι ένας από τους δύο σπουδαιότερους προπονητές που είχα στην καριέρα μου, κάποιος ο οποίος γνωρίζει το ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι θα πάρει σπουδαία αποτελέσματα με την Πορτογαλία" σημείωσε ο Φύσσας.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Πορτογαλία, λόγω του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με την Εστορίλ: "Παίζουμε με την Εστορίλ για το Europa League. Για μένα είναι μία πολλή μεγάλη ευχαρίστηση που θα επιστρέψω στη Λισαβόνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ