ΙΩΝΙΚΟΣ

Νικαιώτης ο Λαζανάς

Νικαιώτης ο Λαζανάς
Λαζανάς

Ο Γιάννης Λαζανάς είναι από σήμερα παίκτης του Ιωνικού

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: " Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού ποδοσφαιριστή, Γιάννη Λαζανά, που αγωνιζόταν στον Ατρόμητο και έλυσε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Λαζανάς, που έχει γεννηθεί στις 5 Μαϊου 1980, έχει ύψος 1.85 μ, βάρος 81 κιλά και εκτός από τον Ατρόμητο, έχει αγωνιστεί στον Παναιγιάλειο, τον Πατραϊκό, τον Αρη και την Καλλιθέα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός και προσωπικά η οικογένεια Κανελλάκη, ευχαριστούν τον πρόεδρο του Ατρομήτου, κ. Γιώργο Σπανό για το πνεύμα συνεργασίας και το αίσιο τέλος αυτής της μεταγραφής



".

Αμέσως, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ιωνικό, ο Γιάννης Λαζανάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: " Ηρθα σε μια ομάδα Α εθνικής κατηγορίας, που μπορεί να βρίσκεται σήμερα στη Β΄ εθνική, αλλά αυτό είναι πρόσκαιρο. Σε τέσσερις μήνες θα ανήκει και πάλι στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί που είναι η θέση της.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα, με στόχους και μεγάλες απαιτήσεις. Εύχομαι να έχουμε όλοι μας υγεία, να δουλέψουμε σκληρά και προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους του Ιωνικού, που δικαιολογημένα έχουν μεγάλα όνειρα για την ομάδα τους

".

Ο Γιάννης Λαζανάς, που θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 99, θα πραγματοποιήσει αύριο την πρώτη του προπόνηση με τον Ιωνικό και θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα.
Στα αγωνιστικά, άρχισε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας (17.30) με τον Αγροτικό Αστέρα και φυσικά η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο συγκεκριμένο ματς.




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ