ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Ιταλοί "ψηφίζουν" Κόντε για την εθνική ομάδα

TURIN, ITALY - MAY 18:  Juventus FC head coach Antonio Conte salutes during the Serie A match between Juventus and Cagliari Calcio at Juventus Arena on May 18, 2014 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
TURIN, ITALY - MAY 18: Juventus FC head coach Antonio Conte salutes during the Serie A match between Juventus and Cagliari Calcio at Juventus Arena on May 18, 2014 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε θεωρείται ως ο καταλληλότερος για να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ιταλίας, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα σχετικής ψηφοφορίας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά από τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα με τη Γιουβέντους ο Αντόνιο Κόντε αποχαιρέτησε το απόγευμα της Δευτέρας τους Τορινέζους με δική του επιθυμία και στα μάτια της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας φαντάζει ως ο ιδανικός για τον πάγκο της "σκουάντρα ατζούρα".

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο 44χρονος τεχνικός είναι μαζί με τους Ρομπέρτο Μαντσίνι και Λουτσιάνο Σπαλέτι οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για την άκρη του πάγκου της εθνικής ομάδας, με τον ίδιο πάντως να έχει το προβάδισμα.

Το ρεύμα υπέρ Κόντε αποτυπώνεται και στις επιθυμίες των τιφόζι καθώς σε σχετική ψηφοφορία που διενεργεί η "Sportmediaset" αναφορικά με το "Ποιόν προπονητή θα επιθυμούσατε στην εθνική ομάδα της Ιταλίας", φαίνεται πως... παίζει δίχως αντίπαλο.

Αυτή τη στιγμή (σε εξέλιξη η ψηφοφορία) ο Κόντε συγκεντρώνει μία προτίμηση σε ποσοστό 82%, με τον Μαντσίνι να ακολουθεί με 12% και τον Σπαλέτι με 6%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ