ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ζήτησε να φύγει από τη Σουηδία ο Μπεργκ

Sweden's Marcus Berg tries to score during a Euro 2016 qualifying Group G soccer match between Russia and Sweden in the Otkrytie Arena stadium in Moscow, Saturday, Sept. 5, 2015. (AP Photo/Denis Tyrin)
Sweden's Marcus Berg tries to score during a Euro 2016 qualifying Group G soccer match between Russia and Sweden in the Otkrytie Arena stadium in Moscow, Saturday, Sept. 5, 2015. (AP Photo/Denis Tyrin) AP

Ο Μάρκους Μπεργκ θα ολοκληρώσει νωρίτερα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Σουηδίας. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η σεζόν ήταν εξαντλητική για τον Μάρκους Μπεργκ και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει φτάσει στα όρια του… Άλλωστε, το έχει ομολογήσει πολλές φορές στις δηλώσεις. Όμως, έχει ακόμα μερικές ημέρες μέχρι να πάει διακοπές, αφού έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Η Σουηδία υποδέχεται την Παρασκευή (9/6) τη Γαλλία στη Στοκχόλμη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Έπειτα, την Τρίτη (13/6) θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγία στο Όσλο σε φιλικό παιχνίδι.

Ο Μπεργκ, ο οποίος αισθάνεται μεγάλη κόπωση, είχε μία συζήτηση με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιάνε Άντερσον και ζήτησε να μείνει ελεύθερος μετά το ματς της Σουηδίας με τη Γαλλία. Ο 30χρονος στράικερ εξήγησε ότι έχει καταπονηθεί πολύ και θέλει να ξεκουραστεί, με τον Άντερσον να αποδέχεται το αίτημα του.

Ακόμα, η σουηδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έχει ενημερώσει επίσημα για την επικείμενη απελευθέρωση του Μπεργκ, αλλά ήδη κλήθηκε ο επιθετικός Σάμουελ Αρμεντέρος, για να παίξει στο φιλικό παιχνίδι με τη Νορβηγία.

Επομένως, ο Μπεργκ θα αρχίσει διακοπές στις 10 Ιουνίου και θα έχει 15 ημέρες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, στις 26/6. Πάντως, ο Σουηδός έχει μιλήσει με τον Ουζουνίδη και αναμένεται να εξασφαλίσει μερικές ημέρες άδειας παραπάνω, για να αποφορτιστεί τελείως.

AP Photo/Denis Tyrin

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ