ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Χωρίς Χάμες Ροντρίγκες η αρχική ενδεκάδα της Κολομβίας κόντρα στην Αγγλία

Colombia's James Rodriguez warms up during Colombia's official training on the eve of the group H match between Colombia and Japan at the 2018 soccer World Cup in the Mordavia Arena in Saransk, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Χάμες Ροντρίγκες (AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κολομβίας, Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν, άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας για το ματς με την Αγγλία τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τη Σενεγάλη.

Η εθνική Κολομβίας κοντράρεται με την αντίστοιχη της Αγγλίας - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - στην "Otkrytiye Arena" της Μόσχας για τους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "καφετέρος", Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν, δεν συμπεριέλαβε στο αρχικό σχήμα τον Χάμες Ροντρίγκες.

Είχε τραυματιστεί στο ματς με τη Σενεγάλη για την τρίτη αγωνιστική του ογδόου ομίλου. Μπορεί να υπήρχαν ελπίδες ότι θα μπορούσε να παίξει, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε καν στο φύλλο αγώνα, γεγονός που δείχνει ότι ήταν ανέτοιμος να χρησιμοποιηθεί έστω και ως αλλαγή.

Η ενδεκάδα της εθνικής Κολομβίας: Οσπίνα, Άριας, Μίνα, Ντάβινσον Σάντσες, Μοχίκα, Κάρλος Σάντσες, Λέρμα, Μπάριος, Κουαδράδο, Κιντέρο, Φαλκάο.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τα νοκ-άουτ! Κολομβία - Αγγλία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ