ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Βούρκωσε on air ο Μπεργκ μετά την πρόκριση της Σουηδίας

Βούρκωσε on air ο Μπεργκ μετά την πρόκριση της Σουηδίας

Ο Μάρκους Μπεργκ "λύγισε" μιλώντας σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση μετά την πρόκριση της εθνικής Σουηδίας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η εθνική Σουηδίας νίκησε 1-0 την αντίστοιχη της Ελβετίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Ο Μάρκους Μπεργκ έχει δώσει ασίστ, έχει κερδίσει πέναλτι, έχει βοηθήσει την ομάδα του σε άμυνα και επίθεση αλλά ακόμα δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Μάλιστα, "λύγισε" και βούρκωσε σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση με το TV4 αναφερόμενος στη στήριξη που έχει λάβει από τους συμπατριώτες του.

"Είναι πραγματικά άρρωστο. Ελπίζω να έχω φυλάξει τα γκολ για μετά. Δημιουργούμε πραγματικά καυτές ευκαιρίες. Οι αντίπαλοι θα πρέπει να κάνουν παγκόσμιας κλάσης προσπάθεια να μας νικήσουμε. Δεν μπορεί να περιγραφεί. Είναι δύσκολο να βρω λέξεις", υποστήριξε σχετικά με την αστοχία του σε αυτή τη διοργάνωση ενώ μίλησε και για τους συμπατριώτες του που βρίσκονται στη Ρωσία:

"Τι οπαδούς έχουμε! Σκέφτεσαι τους οπαδούς. Την οικογένειά σου. Όλους όσους σε στηρίζουν. Συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω", είπε δακρυσμένος ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού και νυν της Αλ Αΐν, Μάρκους Μπεργκ.

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις​τα νοκ-άουτ ​τ​ο​υ​Π​αγκοσμίουΚ​υ​π​έ​λλο​υ​στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ