ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Τα γκολ του Βελγίου κόντρα στον Παναμά

Belgium's Romelu Lukaku celebrates after he scored his side's second goal during the group G match between Belgium and Panama at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Belgium's Romelu Lukaku celebrates after he scored his side's second goal during the group G match between Belgium and Panama at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο επιθετικός της Νάπολι, Ντρις Μέρτενς, άνοιξε το σκορ για την εθνική Βελγίου κόντρα στην αντίστοιχη του Παναμά με εκπληκτικό σουτ στο 47ο λεπτό, ενώ ο Ρομελού Λουκακού διεύρυνε το προβάδισμα με δύο γκολ. (VIDEO)

Οι εθνικές Βελγίου και Παναμά κάνουν την πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - και το σκορ στην αναμέτρηση του Σότσι για την πρώτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου άνοιξε ο Ντρις Μέρτενς.

Ο επιθετικός της Νάπολι σκόραρε στο 47ο λεπτό του ματς και με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του γκολκίπερ των "καναλέρος", Χάιμε Πενέδο. Το σκορ διεύρυνε με δύο γκολ (69' και 75') ο Ρομελού Λουκακού, "σφραγίζοντας" την επικράτηση της εθνικής του ομάδας.

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ