ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τζαβέλλας: "Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας εξέφρασε την πίστη του πως η Εθνική μας ομάδα θα καταφέρει να πάρει την 2η θέση στα προκριματικά και θα πάει στα μπαράζ.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με το Βέλγιο στο Φάληρο, ο Γιώργος Τζαβέλλας εξέφρασε την πίστη και την βεβαιότητά του πως η Εθνική μας ομάδα παρά την ήττα με 2-1 θα καταφέρει τελικά να πάρει την 2η θέση και να πάει στα μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ το καλοκαίρι του 2018.

"Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Παρουσιαστηκαμε έτοιμοι απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, μπράβο ειδικά σε νέα παιδιά που έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν στην Εθνική ομάδα. Η πρόκριση βρίσκεται στα πόδια μας και θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε τη 2η θέση.

Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε, διότι έχουμε δείξει στα προκριματικά ότι είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα του ομίλου. Στα τέσσερα μεγάλα παιχνίδια ήμασταν τυχεροί μόνο σε ένα, αυτό με την Βοσνία εδώ μέσα.

Παντα λέγαμε ότι είμαστε οι τυχεροί, με μια φάση να βάλουμε γκολ όμως αυτό δεν ισχύει στα προκριματικά. Ούτε στο Βέλγιο, ούτε στη Βοσνία. Ούτε απόψε ήμασταν τυχεροί. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια", ανέφερε ο Τζαβέλλας μετά τον αγώνα με τους Βέλγους στο Καραϊσκάκη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ