ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το δοκάρι του Γκριεζμάν στο Γαλλία - Αργεντινή (VIDEO)

France's Antoine Griezmann takes a free kick during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France's Antoine Griezmann takes a free kick during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έχασε την ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ για τη Γαλλία κόντρα στην Αργεντινή, καθώς η μπάλα μετά την εκτέλεση φάουλ έκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας που υπερασπίζεται ο Φράνκο Αρμάνι. Ολα αυτά λίγο πριν από το γκολ του Γκριεζμάν με πέναλτι...(VIDEO)

Οι εθνικές Αργεντινής και Γαλλίας συγκρούονται στην "Kazan Arena" - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - για τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και οι "μπλε" έχασαν την ευκαιρία ν' ανοίξουν το σκορ στο ένατο λεπτό.

O Αντουάν Γκριεζμάν ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ, ωστόσο η μπάλα έκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας που υπερασπίστηκε ο Φράνκο Αρμάνι. Ο "αστέρας" της Ατλέτικο, ωστόσο, άνοιξε το σκορ ύστερα από τέσσερα λεπτά (13') με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Εμπαπέ. Δείτε σε video τη φάση με το δοκάρι:

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τα νοκ-άουτ! Γαλλία - Αργεντινή με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ