ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τίτι: "Το Βέλγιο έκανε γκολ τις τρεις τελικές του"

Τίτι: "Το Βέλγιο έκανε γκολ τις τρεις τελικές του"
AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ο Τίτι εμφανίστηκε συγκρατημένος στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αποκλεισμό της Βραζιλίας και μίλησε για μία καλή αλλά άστοχη και όχι άτυχη "σελεσάο".

Ο Τίτι αρνήθηκε να σταθεί στην ατυχία της Βραζιλίας ως παράγοντα αποκλεισμού από το Βέλγιο, υποστηρίζοντας ότι απλά οι αντίπαλοί του ήταν πιο αποτελεσματικοί με τις ευκαιρίες τους.

Επιπλέον, έκανε λόγο για ένα εντυπωσιακό προημιτελικό που χαροποίησε τους φίλους του ποδοσφαίρου και εξήγησε ότι χρειάζεται μερικές μέρες για να μπορέσει να μιλήσει για το παιχνίδι και για τον αποκλεισμό της "σελεσάο" από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

"Το Βέλγιο ήταν μία ποιοτική ομάδα. Κυριαρχήσαμε σε μεγάλο μέρος του αγώνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά το Βέλγιο ήταν αποτελεσματικό και μετέτρεψε τις τρεις τελικές του σε γκολ. Είναι δύσκολο να μιλήσω για το παιχνίδι, ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι, με δύο ποιοτικές ομάδες. Πονάω, αισθάνομαι πικρία, είναι δύσκολο να μιλήσω. Σε όσους αρέσει το ποδόσφαιρο, ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι. Ευκαιρίες από εδώ, ευκαιρίες από εκεί, τρίγωνα, τερματοφύλακες, τρανζίσιον. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι που χάνω. Αν πω ότι υπάρχει καλή κληρονομιά, θα με κατηγορήσουν. Ο χρόνος θα δείξει. Σε μερικές μέρες, θα υπάρχει πιο καθαρό μυαλό για να μιλήσουμε. Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή γιατί θα μοιάζει σαν να διαμαρτύρομαι. Ήθελα να δω μόνο το VAR στη φάση του Ζεζούς. Δεν θα πω τίποτα για το μέλλον μου. Είναι μία στιγμή συναισθηματική".

"Το ποδόσφαιρο έχει πολλές μεταβλητές. Τακτική, τεχνικές, φυσική κατάσταση, συναισθηματικοί παράγοντες. Το Βέλγιο έχει κορυφαίους παίκτες, ο Κουρτουά ήταν σε φόρμα. Δεν μου αρέσει να μιλάει για τύχη. Το ποδόσφαιρο έχει τον τυχαίο παράγοντα. Όταν είναι υπέρ μας, είναι ένας φιλοσοφημένος τρόπος να αγνοοούμε την ικανότητά μας. Δεν πιστεύω στην τύχη. Είχε τύχη ο Κουρτουά; Όχι, ήταν απλά καλός. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει, λέω ότι δεν θέλω να μιλάω για τύχη. Για μένα σε υποβιβάζει. Σέβομαι αυτούς που σκέφτονται διαφορετικά".

Ο αρχηγός της Βραζιλίας σε αυτό το παιχνίδι, Μιράντα, δήλωσε για τον αποκλεισμό: "Δυστυχώς δεν είναι αυτό που θέλαμε. Φεύγουμε από το τουρνουά πολύ λυπημένοι. Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους, χάσαμε από μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να συγχαρούμε το Βέλγιο, που ήξερε πώς να εκμεταλλευτεί τις δύο ευκαιρίες που είχε".

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της Βραζιλίας στον αγώνα, Ρενάτο Αουγκούστο, πρόσθεσε: "Κάναμε το καλύτερο δυνατό για να ισοφαρίσουμε, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν ήρθε το γκολ. Απογοητευτήκαμε λίγο μετά από το πρώτο γκολ και γι' αυτό ήρθε το δεύτερο".

Photo credits: AP Photo/Andre Penner

Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ