ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τίτε: "Δεν είναι 100% έτοιμος ο Νεϊμάρ"

Brazil's Neymar, center, Austria's Julian Baumgartlinger, left, and Austria's Florian Grillitsch run for the ball during a friendly soccer match between Austria and Brazil at the Ernst Happel Stadium in Vienna, Austria, Sunday, June 10, 2018. (AP Photo/Ronald Zak)
Brazil's Neymar, center, Austria's Julian Baumgartlinger, left, and Austria's Florian Grillitsch run for the ball during a friendly soccer match between Austria and Brazil at the Ernst Happel Stadium in Vienna, Austria, Sunday, June 10, 2018. (AP Photo/Ronald Zak) AP

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, Τίτε, αποκάλυψε ότι ο Νεϊμάρ δεν είναι ακόμα έτοιμος σε απόλυτο βαθμό για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Βραζιλία ετοιμάζεται να μπει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας αφού θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στην πρεμιέρα την Ελβετία, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο προπονητής της σελεσάο το μεγάλο αστέρι της ομάδας δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο λόγος φυσικά για τον Νεϊμάρ ο οποίος σύμφωνα με τον προπονητή του δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Βέβαια, όπως επεσήμανε ο Τίτε, ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία σαν ποδοσφαιριστής οπότε ακόμα κι αν δεν είναι στο 100% μπορεί να βοηθήσει. "Δεν είναι ακόμα στο 100%. Αυτό μπορώ να σας το πω με σιγουριά. Βέβαια, διαθέτει πολλά χαρίσματα όπως είναι η ταχύτητά του για παράδειγμα.

Πάντα ήταν και θα είναι γρήγορος. Δεν έχασε αυτή την ταχύτητα. Σίγουρα, όμως, δεν είναι 100% έτοιμος. Ελπίζω όσο περνούν η ημέρες να είναι καλύτερα" τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της σελεσάο.

Photo credits: AP Photo/Ronald Zak

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ