ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τα συγχαρητήρια του Πελέ στον Εμπαπέ

Brazilian soccer legend Pele attends the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday Dec. 1, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Brazilian soccer legend Pele attends the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday Dec. 1, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP PHOTO/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO

Ο Πελέ συνεχάρη τον Εμπαπέ για την εμφάνισή του και τα δυο γκολ του στο νοκ άουτ αγώνα με αντίπαλο την Αργεντινή. Τι είναι αυτό που συνδέει τον Βραζιλιάνο με τον Γάλλο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν συγκλονιστικός απέναντι στην Αργεντινή και τα επιτεύγματά του έχουν γίνει αντικείμενο θαυμασμού, καθώς έγινε ο πρώτος έφηβος που πετυχαίνει 2+ γκολ σε νοκ άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1958, όπου ο 18χρονος τότε Πελέ είχε πετύχει χατ-τρικ, στο 5-2 της Βραζιλίας επί της Γαλλίας στα ημιτελικά.

Σε ηλικία 19 ετών και έξι μηνών, ο Εμπαπέ, κατάφερε να το πετύχει και είναι άξιος θαυμασμού. Όσο για τον Πελέ, ήταν 17 ετών και οκτώ μηνών, όταν έκανε χατ-τρικ απέναντι στη Σουηδία πριν 60 χρόνια.

"Συγχαρητήρια Κιλιάν Εμπαπέ.Δύο γκολ σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο τόσο νέος σε βάζει σε ένα σπουδαίο κλαμπ! Καλή τύχη στα επόμενα παιχνίδια σου. Με εξαίρεση αυτό κόντρα στη Βραζιλιά!", ήταν το μήνυμα του Πελέ.

AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις​τα νοκ-άουτ ​τ​ο​υ​Π​αγκοσμίουΚ​υ​π​έ​λλο​υ​στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ