ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στον πάγκο ο Μασούντ στο Ιράν - Ισπανία

Iran's Masoud Shojaei during a friendly soccer match between Turkey and Iran, in Istanbul, Monday, May 28, 2018. (AP Photo)
Iran's Masoud Shojaei during a friendly soccer match between Turkey and Iran, in Istanbul, Monday, May 28, 2018. (AP Photo) AP

Ο Μασούντ Σοτζέι δεν είναι στους εκλεκτούς του Κάρλος Κεϊρόζ για το αρχικό σχήμα στον αγώνα του Ιράν με την Ισπανία.

Έγιναν γνωστές οι 11άδες του Ιράν με την Ισπανία για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ. Ο Κάρλος Κεϊρόζ, από τους τρεις "Έλληνες", άφησε εκτός αρχικού σχήματος σε σχέση με την πρεμιέρα τον Μασούντ Σοτζέι, ενώ κανονικά παίζουν οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί. Μάλιστα, ο δεύτερος θα είναι και ο κάπτεν του Ιράν στο ματς.

Όσο για την Ισπανία, ο Φερνάντο Ιέρο έχει επιλέξει τον Ντάνι Καρβαχάλ για την 11άδα, ενώ έμεινε εκτός ο Κόκε, για να πάρει την θέση του Λούκας Βάθκεθ. Θυμίζουμε πως η Ισπανία έφερε 3-3 στην πρεμιέρα με την Πορτογαλία και το Ιράν νίκησε 1-0 το Μαρόκο με αυτογκόλ στο 95' από σέντρα του Χατζισαφί.

Ιράν: Μπεϊρανβάντ, Χατζισαφί, Εζατολάχι, Πουραλιγκαντζί, Ομίντ, Ανσαριφάρντ, Αμίρι, Ταρέμι, Χοσέινι, Αζμούν, Ρεζαεγιάν.

Ισπανία: Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Πικέ, Ράμος, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Ίσκο, Βάθκεθ, Κόστα, Σίλβα

Στον πάγκο ο Μασούντ στο Ιράν - Ισπανία

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ