ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στέρλινγκ για το τατουάζ όπλο: "Ήμουν 2 ετών όταν πυροβολήθηκε ο πατέρας μου"

England's Harry Kane, left, controls the ball during a training session at St George's Park, in Burton, England,  Monday May 28, 2018. England will play Nigeria in an international friendly match on Saturday. (Nick Potts/PA  via AP)
Προπόνηση Αγγλίας (NICK POTTS/PA VIA AP)

Το τατουάζ με το όπλο που "χτύπησε" στο δεξί του πόδι ο Ραχίμ Στέρλινγκ προκάλεσε μεγάλο ντόρο στην Αγγλία. Η εφημερίδα "The Sun" επιτέθηκε στον διεθνή εξτρέμ και αυτός απάντησε με συναισθηματική εξήγηση. (PHOTOS).

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποφάσισε να "χτυπήσει" στο δεξί του πόδι ένα τατουάζ με όπλο (M16). Ανέβασε σχετική φωτογραφία στο instagram, η οποία προκάλεσε μεγάλο ντόρο στην Αγγλία. Τόσο πολύ, που η εκστρατεία κατά των όπλων στο Νησί ζήτησε τον αποκλεισμό του από την Εθνική που θα δώσει το παρών στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Έντονη κριτική ασκήθηκε στον εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι και από την εφημερίδα "Sun", η οποία χαρακτήρισε αρρωστημένο το τατουάζ του διεθνούς ποδοσφαιριστή και κυκλοφόρησε με τίτλο: "Ο Ραχίμ πυροβόλησε τον εαυτό του στο πόδι". O Στέρλινγκ είναι "αγαπημενο" θέμα της συγκεκριμένης εφημερίδας, που τον στοχοποιεί διαρκώς για εξωγηπεδικούς λόγους.

Αυτή τη φορά ο 23χρονος έσπευσε να απαντήσει και αφού ανέβασε σε instastory το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, εξήγησε γιατί πήρε την απόφαση να κάνει ένα τέτοιο τατουάζ. Συγκεκριμένα έγραψε:

"Όταν ήμουν 2 ετών, ο πατέρας μου πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα έπιανα ποτέ όπλο στα χέρια μου. Σουτάρω με το δεξί μου πόδι, οπότε για εμένα αυτό έχει βαθύτερο νόημα. Και δεν έχει ολοκληρωθεί (εννοεί το τατουάζ)".

Στέρλινγκ για το τατουάζ όπλο: "Ήμουν 2 ετών όταν πυροβολήθηκε ο πατέρας μου"
Στέρλινγκ για το τατουάζ όπλο: "Ήμουν 2 ετών όταν πυροβολήθηκε ο πατέρας μου"

(Nick Potts/PA via AP)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ