ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σαντλί: "Αντιποδόσφαιρο η Ελλάδα"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νασέρ Σαντλί δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την ισοπαλία του Βελγίου με την Ελλάδα (1-1) αποδίδοντας το αποτέλεσμα στο... "αντιποδόσφαιρο των Ελλήνων".

Οι εθνικές Βελγίου κι Ελλάδας αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στις Βρυξέλλες για την αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη με τον Νασέρ Σαντλί να διατυπώνει τα παράπονά του για το στυλ παιχνιδιού της Εθνικής μας.

"Ήταν αντιποδόσφαιρο αυτό που έκαναν οι Έλληνες σήμερα. Είχαν μια ευκαιρία για γκολ και σκόραραν. Αξίζαμε περισσότερα. Δουλέψαμε πολύ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Είναι σημαντικό που δεν χάσαμε εντός έδρας, ειδικά απέναντι στην Ελλάδα. Είναι απογοητευτικό γιατί θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπάθησα να δημιουργήσω ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου, ελπίζω να τα κατάφερα", υποστήριξε ο Νασέρ Σαντλί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ