ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ρονάλντο για Νεϊμάρ: "Ανόητη η κριτική που του ασκείται για το θέατρο"

Brazil's Neymar carries prepares to shoot a corner kick during the round of 16 match between Brazil and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Monday, July 2, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Neymar carries prepares to shoot a corner kick during the round of 16 match between Brazil and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Monday, July 2, 2018. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ο Ρονάλντο βγήκε μπροστά και υπερασπίστηκε τον Νεϊμάρ, στον οποίο έχει ασκηθεί έντονη κριτική για το θέατρο που κάνει στα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ο Νεϊμάρ, ο οποίος στον αγώνα με το Μεξικό για τους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε υπερβολική αντίδραση όταν ο Λαγιούν του πάτησε το πόδι. Ουκ ολίγα επικριτικά σχόλια για τον σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν και της Σελεσάο, τον οποίο μετά τον Ριβάλντο υπερασπίστηκε και ο Ρονάλντο.

Το "Φαινόμενο" ανέφερε για τον συμπατριώτη του: "Είμαι εναντίον όλων αυτών που λένε για το θέατρο του Νεϊμάρ. Είναι έξυπνος ποδοσφαιριστής και ξέρει πώς να φυλάγεται από μαρκαρίσματα.

Δεν νομίζω ότι προστατεύεται αρκετά από τους διαιτητές. Όταν διαρκώς τον χτυπάνε, αδικείται. Αυτή η κριτική που του γίνεται είναι ανόητη. Τα κανάλια και οι εφημερίδες απλώς θέλουν να υπερβάλουν".

AP Photo/Andre Penner

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τα προημιτελικά!Βραζιλία - Βέλγιομε 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ