ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ράμος: "Θα πάω στο Κατάρ ακόμα και με... άσπρο μούσι"

Spain's Sergio Ramos walks over the pitch during the penalty shootout before his team was eliminated during the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Spain's Sergio Ramos walks over the pitch during the penalty shootout before his team was eliminated during the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP IMAGES/AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας, Σέρχιο Ράμος, λίγες ώρες μετά το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο υποστήριξε πως θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των "φούρια ρόχα".

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε για την Ισπανία μετά τον αποκλεισμό από τη Ρωσία και λίγες ώρες αργότερα σε δηλώσεις του ο Σέρχιο Ράμος εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει το 2022 στο Κατάρ.

Ο Ράμος θα είναι τότε 36 χρονών αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά ακόμα και με άσπρο μούσι θα προσπαθήσει να είναι στα γήπεδα του Κατάρ.

Αρχικά ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας σημείωσε για τον αποκλεισμό: "Γαμώτο... είναι δύσκολο. Τόσες πολλές ώρες, τόσο μεγάλη προσπάθεια και τόσο μεγάλη αφοσίωση. Ίσως αυτή δεν ήταν η καλύτερη μας στιγμή αλλά γυρνάμε σπίτι μας χωρίς να έχουμε χάσει ούτε ένα παιχνίδι".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω για την Ισπανία για πολλά χρόνια επειδή πηγαίνω σπίτι με τρομερό πόνο. Θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ακόμα και αν έχω άσπρο μούσι".

Ο Ράμος πρόσθεσε μέσω ενός tweet που έκανε: "Πονάει αρκετά αλλά κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει ότι θα επιστρέψω και θα προσπαθήσω ξανά και ξανά. Άλλοι θα φύγουν και άλλοι θα έρθουν μαζί αλλά θα υπερασπιστούμε αυτή τη φανέλα με πάθος και σεβασμό. Στις ήττες αισθάνομαι ακόμα πιο περήφανος που είμαι Ισπανός".

Να σημειώσουμε ότι ο 32χρονος αμυντικός μετράει 156 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ισπανίας.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ