ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο "τρελός" πανηγυρισμός του Σαμπαόλι και το κλάμα ενός πιτσιρικά (VIDEO)

Argentina coach Jorge Sampaoli reacts during the group D match between Argentina and Nigeria at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Σαμπαόλι (AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY)

Ο Τούρκος διαιτητής Τσιουνέιτ Τσακίρ μόλις έχει σφυρίξει το τέλος του αγώνα Νιγηρία - Αργεντινή και ο Χόρχε Σαμπαόλι ξεσπάει: εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο τρέχοντας με σφιγμένες τις γροθιές και ακολούθως υψώνει τα χέρια στον αέρα σε έξαλλη κατάσταση. (VIDEO)

Και τι δεν έχει ακούσει σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Χόρχε Σαμπαόλι, ίσως και όχι άδικα. Ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής είδε την "αλμπισελέστε" να επικρατεί 2-1 της Νιγηρίας και να εξασφαλίζει πρόκριση στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο 58χρονος με το σφύριγμα της λήξης, ξέσπασε.

Εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να τρέχει με σφιγμένες τις γροθιές. Λίγο μετά ύψωσε τα χέρια στον αέρα. Δείτε στο VIDEO πώς πανηγύρισε ο Σαμπαόλι, ο σκόρερ του 2-1 Μάρκος Ρόχο, αλλά και το κλάμα ενός πιτσιρικά στην αγκαλιά του μπαμπά του στις εξέδρες του γηπέδου της Αγίας Πετρούπολης...

(AP Photo/Dmitri Lovetsky)

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ