ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Όλιτς νέος βοηθός προπονητή στην εθνική Κροατίας

Croatia's Ivica Olic controls the ball during the international soccer friendly match between Croatia and Mali, in Osijek, Croatia, Saturday, May 31, 2014. (AP Photo/Darko Bandic)
Croatia's Ivica Olic controls the ball during the international soccer friendly match between Croatia and Mali, in Osijek, Croatia, Saturday, May 31, 2014. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Ο Ίβιτσα Όλιτς πλαισίωσε τον Ζλάτκο Ντάλιτς (ως βοηθός του) στο τεχνικό επιτελείο της προσεχούς αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας στα μπαράζ για το Μουντιάλ 2018, Κροατίας.

Φόρεσε 104 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο και γνωρίζει από πίεση. Μπορεί προπονητικά να είναι εντελώς άπειρος, αλλά ποδοσφαιρικά έχει αγωνιστεί στο πλέον υψηλό επίπεδο.

Ο 38χρονος Κροάτης πρώην επιθετικός των Χέρτα, Μαρσονία, ΝΚ Ζάγκρεμπ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αμβούργου, Μπάγερν Μονάχου, Βόλφσμπουργκ και Μονάχο 1860, Ίβιτσα Όλιτς, είναι ο νέος βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού της πατρίδας του, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Η εθνική Κροατίας είναι η αντίπαλος της Ελλάδας στα μπαράζ με στόχο το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018, η οποία θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το πρώτο ματς διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ (9/11) και το δεύτερο στο Φάληρο (12/11). Ο νέος βοηθός του Ντάλιτς είχε αγωνιστεί στο ματς του Ζάγκρεμπ (0-0) με την Εθνική Ελλάδας (7/9/2010) για τα προκριματικά του Euro 2012.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ