ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Μεχία της Ξάνθης "παρακαλάει" τον Γκουαρδάδο να αστοχήσει

Honduras' Alfredo Mejia (8) strikes the ball as Mexico's Edson Alvarez (6) attempts to stop him during a CONCACAF Gold Cup quarterfinal soccer match, Thursday, July 20, 2017, in Glendale, Ariz. (AP Photo/Matt York)
Honduras' Alfredo Mejia (8) strikes the ball as Mexico's Edson Alvarez (6) attempts to stop him during a CONCACAF Gold Cup quarterfinal soccer match, Thursday, July 20, 2017, in Glendale, Ariz. (AP Photo/Matt York) AP PHOTO/MATT YORK

Ο Ονδουρένιος μέσος της Ξάνθης, Αλφρέδο Μεχία, παραδέχθηκε ότι ζήτησε από τον Μεξικανό μέσο, Αντρές Γκουαρδάδο, να αστοχήσει σε εκτέλεση φάουλ για να εξασφαλίσουν οι "κατρότσος" τη συμμετοχή στα μπαράζ. (video)

Η εθνική Ονδούρας νίκησε 3-2 την αντίστοιχη του Μεξικού στο "Estadio Olímpico Metropolitano", έφθασε τους 13 βαθμούς και κατέλαβε την τέταρτη θέση στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 στη γεωγραφική ζώνη της Βόρειας-Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Έτσι θα παίξει μπαράζ με την εθνική Αυστραλίας για μια θέση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Παρών στην αναμέτρηση του Σαν Πέδρο Σούλα με τη φανέλα της γηπεδούχου εθνικής ομάδας (Ονδούρας) ήταν και ο 27χρονος μέσος της Ξάνθης, Αλφρέδο Μεχία.

Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους μετά τη λήξη της αναμέτρησης, μίλησε στον Μεξικανό μέσο της Μπέτις, Αντρές Γκουαρδάδο, στην τελευταία φάση του ματς (εκτέλεση φάουλ) και τον "παρακάλεσε" να αστοχήσει.

"Του είπα ότι το ματς είχε τελειώσει, ότι αυτό το αποτέλεσμα ήταν σημαντικό. Με τον Γκουαρδάδο είχαμε τεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν, είναι ώριμος", υποστήριξε ο Αλφρέδο Μεχία ο οποίος επιστρέφει την Πέμπτη το βράδυ στην Ξάνθη.

Εάν ο Γκουαρδάδο ευστοχούσε (η μπάλα χτύπησε στο τείχος), το ματς θα ερχόταν ισόπαλο 3-3, οι "κατρότσος" (παρατσούκλι της εθνικής Ονδούρας) θα έπαιρναν μόλις ένα βαθμό, θα έφθαναν τους 11, ενώ οι ΗΠΑ παρά την ήττα τους από το Τρινιντάντ θα πήγαιναν στα μπαράζ με 12 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟ 1:41:25:

Photo credits: AP Photo/Matt York

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ