ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Μάντζουκιτς πλήρωσε 4.000 ευρώ για δωρεάν μπύρα στους συντοπίτες του!

Croatia's Mario Mandzukic, right, celebrates with his teammates after scoring the opening goal of his team during the round of 16 match between Croatia and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Saturday, July 1, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Croatia's Mario Mandzukic, right, celebrates with his teammates after scoring the opening goal of his team during the round of 16 match between Croatia and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Saturday, July 1, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο Μάριο Μάντζουκιτς ξόδεψε 4.000 ευρώ σε μπύρες για να μπορούν να πιουν δωρεάν οι κάτοικοι της γενέτειράς του, παρακολουθώντας σε ζωντανή μετάδοση την πρόκριση της Κροατίας επί της Ρωσίας.

Γεννήθηκε στο Σλαβόνσκι Μπροντ την 21η Μαΐου του 1986. Έπειτα έζησε σε Ζάγκρεμπ, Βόλφσμπουργκ, Μόναχο, Μαδρίτη, ενώ εσχάτως είναι κάτοικος Τορίνο. Τώρα βρίσκεται στη Ρωσία, με την εθνική Κροατίας στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, αλλά δεν έχει ξεχάσει τις ρίζες του.

Προσκάλεσε όλους του κατοίκους της γενέτειρας πόλης του (ο πληθυσμός ανέρχεται σε 60.000 κατοίκους) για να απολαύσουν την αναμέτρηση της εθνικής Κροατίας με την αντίστοιχη της Ρωσίας για τα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018 σε γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία.

Μάλιστα, ξόδεψε 4.000 ευρώ για να έχουν όλοι δωρεάν μπύρες. Μπορεί το ανωτέρω ποσό να θεωρείται αμελητέο σε σχέση με τις ετήσιες απολαβές του, αλλά οι συμπατριώτες του απήλαυσαν την πρόκριση του 32χρονου και των συμπαικτών του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ