ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Λουκακού δημιούργησε το γκολ του Βελγίου χωρίς να ακουμπήσει την μπάλα

Belgium's Romelu Lukaku kneels at the end of the round of 16 match between Belgium and Japan at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena, in Rostov-on-Don, Russia, Monday, July 2, 2018. Belgium won 3-2. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Belgium's Romelu Lukaku kneels at the end of the round of 16 match between Belgium and Japan at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena, in Rostov-on-Don, Russia, Monday, July 2, 2018. Belgium won 3-2. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Ο Ρομελού Λουκακού μπορεί να μην ακούμπησε την μπάλα στο τρίτο γκολ του Βελγίου, όμως το μισό του ανήκει δικαιωματικά. (VIDEO)

Στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται το Βέλγιο μετά τη νίκη του με 3-2 κόντρα στην Ιαπωνία. Οι Βέλγοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο 52', ωστόσο κατάφεραν να κάνουν μια μεγάλη ανατροπή η οποία ολοκληρώθηκε στο 94'.

Μετά από κόνρερ ο Κουρτουά βγήκε και μάζεψε την μπάλα και την έδωσε αμέσως στον Ντε Μπράινε, εκείνος αφού έτρεξε αρκετά μέτρα πάσαρε δεξιά στον Μενιέ και η παράλληλη σέντρα του τελευταίου έφτασε στον Σαντλί ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην όλη περιγραφή της φάσης δεν θα βρείτε πουθενά τον Λουκακού γιατί ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ακούμπησε την μπάλα, αλλά ήταν ο πιο καταλυτικός παίκτης ώστε να μπει αυτό το τέρμα.

Στην αρχή της φάσης βρίσκεται δεξιά και κάνει κίνηση προς τον άξονα τραβώντας πάνω του τον Ναγκατόμο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απελευθερωθεί ο Μενιέ που ανενόχλητος έφτασε μέχρι την μεγάλη περιοχή. Ο Ναγκατόμο άφησε τον Λουκακού για να πάει προς τον Μενιέ και αναγκαστικά ο Χασέμπε έτρεξε να καλύψει το συμπαίκτη του στο κέντρο της άμυνας.

Όταν ο Μενιέ έκανε το γύρισμα, ο Λουκακού είχε δει την επερχόμενο Σαντλί, προστάτευσε ωραία με το σώμα του την μπάλα και άφησε να περάσει κάτω από τα πόδια του. Έτσι, ο Σαντλί βρέθηκε σχεδόν προ κενής εστίας και έκανε το 3-2.

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις​τα νοκ-άουτ ​τ​ο​υ​Π​αγκοσμίουΚ​υ​π​έ​λλο​υ​στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Photo credits: AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ