ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ντάλιτς: "Θέλουμε παίκτες που μπορούν να πλαγιοκοπήσουν με την Ελλάδα"

Croatia's head coach Zlatko Dalic shouts instructions to his players during the World Cup Group I qualifying soccer match between Ukraine and Croatia at the Olympiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Monday, Oct. 9, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Croatia's head coach Zlatko Dalic shouts instructions to his players during the World Cup Group I qualifying soccer match between Ukraine and Croatia at the Olympiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Monday, Oct. 9, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, μίλησε για τους αγώνες μπαράζ με την Εθνική μας ομάδα και για τις κλήσεις που έκανε σήμερα (23/10). Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, έκανε τις κλήσεις του για τους αγώνες μπαράζ με την Εθνική μας ομάδα (9 και 12 Νοεμβρίου αντίστοιχα) και μίλησε για το σκεπτικό των επιλογών του, αλλά και για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

"Ελπίζω ο Ντάριο Σρνα και ο Ντράζεν Λάντιτς να είναι μαζί μου", είπε αρχικά ο Ζλάτκο Ντάλιτς και συνέχισε για τις επιλογές του ενόψει των δυο αγώνων με την Εθνική μας ομάδα: "Επέλεξα τους καλύτερους, εκείνους που είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα και που μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι Έλληνες παίζουν αμυντικά και γι' αυτό χρειαζόμαστε παίκτες που μπορούν να πλαγιοκοπήσουν".

Για τις κλήσεις των Βλάσιτς και Ρέμπιτς, είπε πως "είναι νέοι, δυνατοί, βρίσκονται σε φόρμα αυτή την περίοδο και είναι μεγάλο συν για εμάς αυτό", ενώ για τον Γιόσιπ Πίβαριτς της Ντινάμο Κιέβου και τον ανταγωνισμό από την αριστερή πλευρά σχολίασε: "Ήθελα να αυξήσω τον ανταγωνισμό και γι' αυτό κάλεσα τον Λέοβατ και τον Στρίνιτς. Οι παίκτες πρέπει να ξέρουν ότι μπορούν μπουν στην εθνική ομάδα, αν παίζουν καλά".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ