ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μόνον εννιά λεπτά έμεινε πίσω στο σκορ η Γαλλία σε όλο το Μουντιάλ

France's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's third goal during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's third goal during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP

Η Γαλλία ήταν σε θέση "οδηγού" σε όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Έμεινε πίσω στο σκορ μόνο για εννιά λεπτά, το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το γκολ του Μερκάδο μέχρι την ισοφάριση του Παβάρ.

Η εθνική Γαλλίας νίκησε 4-2 την αντίστοιχη της Κροατίας στον τελικό του "Luzhniki" και κατέκτησε τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Οι "μπλε" απήλαυσαν από τη θέση του "οδηγού" σχεδόν όλη τη διοργάνωση της Ρωσίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι έμειναν πίσω στο σκορ μόνο για εννιά λεπτά σε όλο το τουρνουά!

Ήταν το ματς με την Αργεντινή για τους 16 του Μουντιάλ 2018. Στο 48ο λεπτό, η "αλμπισελέστε" προηγήθηκε (1-2) με τον Γκαμπριέλ Μερκάδο και στο 57ο ο Μπενζαμέν Παβάρ με γκολάρα ισοφάρισε για τους "μπλε".

Αυτό το χρονικό διάστημα των εννιά λεπτών ήταν το μόνο που χρειάστηκαν να διαχειριστούν οι Γάλλοι με εις βάρος τους σκορ.

Προφανώς και συνιστά την καλύτερη σχετική επίδοση μεταξύ των 32 συμμετεχουσών εθνικών ομάδων.

Photo credits: AP Photo/David Vincent

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ