ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μία αλλαγή στην αποστολή του Μαρόκου για το Παγκόσμιο Κύπελλο

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI

Οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού Μεχντί Καρσελά και Μανουέλ ντα Κόστα παραμένουν στην αποστολή του Μαρόκου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Μία αλλαγή από τον Ερβέ Ρενάρ.

Νέα αποστολή ανακοίνωσε ο Ερβέ Ρενάρ για το Μαρόκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, με μία αλλαγή. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε εκτός επιλογών τον αμυντικό Μπαντρ Μπανούν της Ράτζα Καζαμπλάνκα και πήρε στη θέση του τον επιθετικό της Μάλαγα Γιουσέφ εν Νεσιρί.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή παραμένουν δύο παίκτες που το περσινό καλοκαίρι ανήκαν στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Μανουέλ ντα Κόστα και τον Μεχντί Καρσελά, αμφότεροι στις 23 επιλογές του Ερβέ Ρενάρ για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έκανε σπουδαία χρονιά στην Τουρκία με την Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ, σε αντίθεση με τον 28χρονο εξτρέμ που ήταν φανταστικός στο 2ο μισό της σεζόν στη Σταντάρ Λιέγης και την οδήγησε σε επιστροφή στα προκριματικά του Champions League και στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Στην αποστολή ξεχωρίζει το όνομα του βασικού στόπερ της Γιουβέντους, Μεχντί Μπενατιά, του επιθετικού του Άγιαξ Χακίμ Ζιγές, της φετινής έκπληξης της Σάλκε Αμίν Χαρίτ και αρκετών ακόμα παικτών με εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα.

Η αποστολή του Μαρόκου

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Μουνίρ ελ Κατζουί (Νουμάνθια), Γιασίν Μπουνού (Ζιρόνα), Αχμάντ Ρεντά Ταγκναουτί (Ιτιχάντ Τάντζερ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μεχντί Μπενατιά (Γιουβέντους), Ρομέν Σαΐς (Γουλβς), Μανουέλ ντα Κόστα (Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ), Ναμπίλ Ντιράρ (Φενέρμπαχτσε), Ασράφ Χακιμί (Ρεάλ), Χαμζά Μεντίλ (Λιλ)

ΜΕΣΟΙ

Μπαρκ Μπουσουφά (Αλ Τζαζίρα), Καρίμ ελ Αχμαντί (Φέγενοορντ), Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ (Καέν), Σοφιάν Αμραμπάτ (Φέγενοορντ), Γιουνές Μπελχαντά (Γαλατάσαραϊ), Φαϊσάλ Φαζρ (Χετάφε), Αμίν Χαρίτ (Σάλκε)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Καλίντ Μπουταΐμπ (Μαλάτιασπορ), Αζίζ Μπουχαντούζ (Ζανκτ Πάουλι), Αγιούμπ ελ Κααμπί (Ρενεσάνσ Μπερκάν), Νορντίν Αμραμπάτ (Λεγανές), Μεχντί Καρσελά (Σταντάρ Λιέγης), Χακίμ Ζιγές (Άγιαξ), Γιουσέφ εν Νεσιρί (Μάλαγα)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ