ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μαρτίνεθ: "Στην έδρα μας είχαμε δυσκολευτεί από την Ελλάδα"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν υποτιμά την Εθνική μας ομάδα, ενώ διευκρίνισε πως λογικά ο Κομπανί δεν παίζει. Τι επισήμανε ο Βερτόνχεν από πλευράς ποδοσφαιριστών.

Ο προπονητής της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την γαλανόλευκη (3/9, 21:45) έδειξε να μην υποτιμά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενθυμούμενος ότι είχε δυσκολευτεί η ομάδα του στον πρώτο αγώνα (1-1).

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως "ακόμα και να μην μπορέσει να παίξει ο Κομπανί, έχουμε τους Σιμάν, Βερμάλεν και Ντεντόνκερ. Όλα αυτά τα υπολογίζουμε, όμως δεν είναι απαραίτητο να παίξει ο Κομπανί. Αν δω πως το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο, δεν θα τον βάλω να παίξει. Εκτός απροόπτου δεν θα αγωνιστεί και να μην φοβάται η Μάντσεστερ Σίτι, δεν θα είμαστε απερίσκεπτοι".

Επίσης, ο Μαρτίνεθ τόνισε: "Ο Τίλεμανς λογικά δεν θα ξεκινήσει, διότι δεν έχει πολλά λεπτά συμμετοχής με την ομάδα του φέτος. Έχουμε κάνει πολλά βήματα για να γίνουμε πολύ καλή ομάδα και έχουμε ταλέντο και δύναμη. Θεωρώ ότι αύριο θα πάρουμε πολλές απαντήσεις διότι το ματς δεν είναι εύκολο.

Για την θέση του Ντε Μπράινε η ομάδα θα δει το που θα τον χρειαστεί. Με Εσθονία με είχε εντυπωσιάσει. Μαζί με Αζάρ και Μερτένς πίσω από Λουκάκου ήταν ο κορυφαίος επιθετικός σχηματισμός που έχω δει ποτέ στην ομάδα.

Μπορεί να παίξει και πιο ψηλά στον άξονα. Ξέρω το τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Έχουμε φυσικά και την πιθανότητα για βασικούς Φελαϊνί και Ντεμπελέ. Θέλουμε την 11άδα που θα χειριστεί καλά την Ελλάδα. Στην έδρα μας, μας είχαν δυσκολέψει πολύ. Δεν το ξεχνάμε αυτό. Θα είναι ένα μεγάλο τεστ για την ομάδα. Ο Φελαϊνί έχει προπονηθεί καλά ενώ για τον Αζάρ θα δούμε".

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, ο Βερτόνχεν τόνισε: "Η Ελλάδα, μας έχει δείξει πως αμυντικά είναι πολύ καλή και δυνατή. Στο Βέλγιο είχαμε δυσκολίες. Ελπίζουμε τώρα να πάμε πιο καλά και να κερδίσουμε. Η Ελλάδα θα έχει τον κόσμο της, όμως αυτή η ατμόσφαιρα μπορεί να τους επηρεάσει και αυτό να μας ωφελήσει. Πρέπει να έχουμε πιο ανεβασμένο ρυθμό και να βρούμε κενά και διαδρόμους.

Η Ελλάδα παίζει πολύ αμυντικά και δεν είναι εύκολο. Το γκρουπ αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Οι Ελλάδα και Βοσνία είναι σοβαροί διεκδικητές. Θεωρώ ότι έχουμε πάει καλά στα ματς αυτά. Σε κάθε ματς πρέπει να πηγαίνεις για νίκη. Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να πάμε στα τελικά του Μουντιάλ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ