ΜΟΥΝΤΙΑΛ

"Επίθεση" Κουρτουά στον Πίκφορντ για το γκολ του Γιανουζάι: "Εγώ θα το έπιανα"

Belgium goalkeeper Thibaut Courtois warms up prior to the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Belgium goalkeeper Thibaut Courtois warms up prior to the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Τιμπό Κουρτουά ρωτήθηκε για το γκολ του Γιανουζάι κόντρα στην Αγγλία και ο τερματοφύλακας της Τσέλσι άσκησε κριτική στον Πίκφορντ για την αντίδραση του.

Το ύψος του Πίκφορντ και ο τρόπος που αντέδρασε στο σουτ του Γιανουζάι ήταν οι δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους δέχτηκε το τέρμα η Αγγλία σύμφωνα με τον Τιμπό Κουρτουά. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Βελγίου ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη φάση και είπε την άποψη του χωρίς περιστροφές.

Συγκεκριμένα, ο Κουρτουά μίλησε στο "Voetball24" και μεταξύ άλλων τόνισε: "Ο τερματοφύλακας είναι 10 εκατοστά πιο κοντός από εμένα. Εγώ θα το έπιανα. Ήταν απασχολημένος να τινάξει τα πόδια του στον αέρα"

Ανάλογη κριτική άσκησε στο βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής Αγγλίας και ο Γκάρι Νέβιλ. Ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης που πλέον τελεί χρέη σχολιαστή τόνισε: "Τα πόδια του δεν είναι στο έδαφος την ώρα που πηδάει. Πήγε με το λάθος χέρι. Ήταν λίγο περίεργο".

Θυμηθείτε το τέρμα του Γιανουζάι

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις​τα νοκ-άουτ ​τ​ο​υ​Π​αγκοσμίουΚ​υ​π​έ​λλο​υ​στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ