ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η απάντηση του Χάρι Κέιν στη FIFA: "Δεν είμαι 96 κιλά"

England captain Harry Kane stands for the anthems before the international friendly soccer match between England and Nigeria at Wembley stadium in London, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
England captain Harry Kane stands for the anthems before the international friendly soccer match between England and Nigeria at Wembley stadium in London, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Λίγες μέρες πριν την σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ο Χάρι Κέιν αποκάλυψε την αλήθεια σχετικά με το βάρος του, διαψεύδοντας... τη FIFA!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας κάνει σέντρα σε 8 ημέρες και στην ιστοσελίδα της FIFA μπορεί κάποιος να βρει όλα όσα πρέπει να ξέρει ενόψει της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης.

Στις χρήσιμες πληροφορίες που παρέχονται είναι και τα χαρακτηριστικά των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή κάθε χώρας. Σε αυτά, το βάρος του Χάρι Κέιν καταγράφεται στα 96 κιλά, πληροφορία που διέψευσε ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ.

"Μου είπαν χθες το απόγευμα ότι το βάρος μου έχει καταγραφεί 96 κιλά. Δεν γνωρίζω αν άλλαξε, αλλά σίγουρα δεν είμαι 96 κιλά. Φυσιολογικά, είμαι γύρω στα 89-90 κιλά. Ζυγιζόμαστε τις περισσότερες μέρες όταν σηκωνόμαστε και αυτό είναι το φυσιολογικό βάρος μου", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το κατά πόσο είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει την εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ μετά από μια σεζόν τραυματισμών, είπε: "Νιώθω πολύ καλά και η προπόνηση γίνεται σε υψηλή ένταση. Προφανώς όλοι παλεύουμε για θέσεις και αυτό δημιουργεί σε όλους μας πίεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ήταν καλό που πήρα μερικά λεπτά συμμετοχής το Σαββατοκύριακο και είμαι πλήρως αναζωογονημένος".

Κεντρική photo: AP/Matt Dunham

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ