ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Έτσι θα παίξει η Αργεντινή κόντρα στη Γαλλία

Argentina players celebrates his side's second goal by Argentina's Marcos Rojo during the group D match between Argentina and Nigeria at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Argentina players celebrates his side's second goal by Argentina's Marcos Rojo during the group D match between Argentina and Nigeria at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Ο Χόρχε Σαμπαόλι ξεκινά πιθανότατα βασικό στην αναμέτρηση της εθνικής Αργεντινής με την αντίστοιχη της Γαλλίας τον Κριστιάν Παβόν και χρησιμοποιεί τον Λιονέλ Μέσι ως "ψευτοεννιάρι". Αλλάζει (ξανά) και διάταξη, με τέταρτη διαφορετική σε ισάριθμα ματς.

Η εθνική Αργεντινής αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Γαλλίας στο Καζάν (30/6, 17:00) για τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε", Χόρχε Σαμπαόλι, ανακατεύει ξανά την "τράπουλα".

Αλλάζει τη διάταξη κι αναμένεται να χρησιμοποιήσει την τέταρτη διαφορετική σε ισάριθμα ματς στη διοργάνωση. Δεν θα δούμε στην "Kazan Arena" ούτε το 4-2-3-1 της πρεμιέρας (Ισλανδία), ούτε το 3-5-2 της συντριβής από την Κροατία, ούτε το 4-4-2 της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στη Νιγηρία.

Αυτή τη φορά ο "Δον Σάμπα" προσανατολίζεται σε διάταξη 4-3-3. Ο Φράνκο Αρμάνι παραμένει στην υπεράσπιση της εστίας της "αλμπισελέστε", ο Γκαμπριέλ Μαρκάδο στο δεξί αμυντικό άκρο, ο Νικολάς Ταγλιαφίκο στο αριστερό και οι Νικολάς Οταμέντι και Μάρκος Ρόχο ενδιάμεσά τους ως κεντρικό "δίδυμο".

Οι Ένσο Πέρες, Έβερ Μπανέγα και Χαβιέρ Μαστσεράνο θα είναι η τριάδα του κέντρου. Ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνιστεί ως "ψευτοεννιάρι", ενώ στα "φτερά" θα βρίσκονται οι Κριστιάν Παβόν κι Άνχελ Ντι Μαρία. Η αλλαγή προσώπων έγκειται στην αντικατάσταση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν από τον Κριστιάν Παβόν.

Είναι η πρώτη φορά που δίδεται φανέλα βασικού στον 22χρονο της Μπόκα Τζούνιορς. Κόντρα στην Ισλανδία πέρασε στο 75ο λεπτό στη θέση του Ντι Μαρία, κόντρα στην Κροατία στο 56ο στη θέση του Σάλβιο, κόντρα στη Νιγηρία στη θέση του Πέρες στο 61ο.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τα νοκ-άουτ! Γαλλία - Αργεντινή με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Ricardo Mazalan

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ