ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Δεν παίζει βασικός με Γαλλία ο Καβάνι

Uruguay's Edinson Cavani arrives at a training session of Uruguay at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, July 5, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Uruguay's Edinson Cavani arrives at a training session of Uruguay at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, July 5, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Έντινσον Καβάνι έκανε ατομικό πρόγραμμα και πλέον δεν έχει ελπίδες να αγωνιστεί ως βασικός στην αναμέτρηση με τη Γαλλία (06/07, 17:00) για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χωρίς τον Έντινσον Καβάνι στη βασική ενδεκάδα θα παραταχθεί η Ουρουγουάη στην αναμέτρηση με τη Γαλλία για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Ο 31χρονος επιθετικός έκανε και σήμερα (05/07) ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ στη συνέχεια βγήκε στο γήπεδο κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με την " ovaciondigital.com.uy", o "Matador" θα δώσει μάχη με το χρόνο προκειμένου να βρίσκεται -έστω- στον πάγκο της "σελέστε" στον σπουδαία αγώνα με τη Γαλλία και σε περίπτωση που χρειαστεί να περάσει ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Πρόκειται αν μη τι άλλο για ένα τεράστιο πλήγμα στα σχέδια του Όσκαρ Ταμπάρες, αφού ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό τουρνουά, με αποκορύφωμα τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στην Πορτογαλία και οδήγησαν την Ουρουγουάη στους "8" της διοργάνωσης.

Δείτε τα videos απ' το ατομικό πρόγραμμα:

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις ​τα προημιτελικά ​τ​ο​υ​ Π​αγκοσμίου Κ​υ​π​έ​λλο​υ​ στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ