ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Απολογήθηκε ο Μαραντόνα για το πούρο

Former soccer star Diego Maradona, center, watches the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Former soccer star Diego Maradona, center, watches the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα κάπνιζε πούρο την ώρα του αγώνα της Αργεντινής με την Ισλανδία και λίγο αργότερα έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για αυτό.

Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον Ντιέγκο Μαραντόνα να καπνίζει κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αργεντινής με την Ισλανδία. Αρχικά, όλοι απόρησαν για το εάν επιτρέπεται το κάπνισμα, όμως σύντομα ήρθε η απάντηση.

Φυσικά, ο "Ντιεγκίτο" δεν επιτρεπόταν να καπνίσει την ώρα του αγώνα αφού υπήρχαν και οι σχετικές πινακίδες.

Τελικά, ο Μαραντόνα κατάλαβε λίγο αργότερα το λάθος του και έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη. Πως το έκανε; Ανεβάζοντας μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να καπνίζει πούρο και γράφοντας κάτω από αυτήν: "Ήταν μία άσχημη ημέρα για τους Αργεντινούς ενώ υπήρχε και ένταση για το ντεμπούτο. Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο με τον οποίο αισθάνεται τα πράγματα.

Ειλικρινά δεν ήξερα πως δεν μπορούσε να καπνίσει κάποιος μέσα στο στάδιο, ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο και τους διοργανωτές".

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ