ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζητούν να παίξει με Γερμανία ο Τιάγκο Σίλβα!

FORTALEZA, BRAZIL - JULY 04: Thiago Silva of Brazil is shown a yellow card by referee Carlos Velasco Carballo during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between Brazil and Colombia at Castelao on July 4, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Gabriel Rossi/Getty Images)
FORTALEZA, BRAZIL - JULY 04: Thiago Silva of Brazil is shown a yellow card by referee Carlos Velasco Carballo during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between Brazil and Colombia at Castelao on July 4, 2014 in Fortaleza, Brazil. (Photo by Gabriel Rossi/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Τιάγκο Σίλβα χάνει τον ημιτελικό με τη Γερμανία εξαιτίας της κίτρινης κάρτας που αντίκρισε στην αναμέτρηση με την Κολομβία, με την βραζιλιάνικη ομοσπονδία να ζητά την ακύρωσή της από τη FIFA.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας, προσέφυγε στη FIFA προκειμένου να ακυρωθεί η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Τιάγκο Σίλβα στον προημιτελικό κόντρα στην Κολομβία και η οποία του στερεί τη συμμετοχή από τον ημιτελικό με τη Γερμανία.

Το σκεπτικό της έφεσης που κατέθεσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας στη FIFA, είναι ότι ο Τιάγκο Σίλβα έτρεχε προς την άμυνα να πάρει τη θέση του όταν έγινε η σύγκρουση με τον Κολομβιανό τερματοφύλακα και δεν είχε καμία πρόθεση να τον χτυπήσει.

"Δεν μπορώ να καταλάβω την κίτρινη κάρτα. Μπορεί το γράμμα του νόμου να το υποδεικνύει, αλλά τέτοιες φάσεις είναι μέσα στο παιχνίδι.", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελεσάο", Λουίζ Φελίπε Σκολάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ