ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση, καλύτερα ο "Πάπα"

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση, καλύτερα ο "Πάπα"
INTIME SPORTS

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας στο προπονητικό κέντρο των New York Red Bulls έξω από τη Νέα Υόρκη. Διαβάστε τι έγινε.

Μια ημέρα μετά το φιλικό με τη Νιγηρία στη Φιλαδέλφεια, η Εθνική μας ομάδα μεταφέρθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου έκανε την προπόνησή της στο προπονητικό κέντρο των New York Red Bulls και όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς να υπάρξει κάποιο απρόοπτο για τους διεθνείς μας.

Στο ξεκίνημα ττου προγράμματος, οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ και έκαναν χαλαρό τρέξιμο και διατάσεις, ενώ το ένα εξ αυτών έκανε και πασούλες.

Μετέπειτα, η 12άδα που προπονούσε ο Φερνάντο Σάντος με χωρίστηκε σε δυο ομάδες των έξι και έκανε ταχύτητα και εκρηκτικότητα. Ο Πορτογάλος σφύριζε και ο ένας προσπαθούσε να περάσει τον άλλον. Τα ζευγάρια ήταν Κονέ-Σαμαράς, Τζιόλης-Σαλπιγγίδης, Μανιάτης-Τοροσίδης, Κατσουράνης-Χολέμπας, Καραγκούνης-Βύντρα και Σαμαράς-Μήτρογλου. Οι ηττημένοι έκαναν "push ups", αν και δεν την γλίτωσαν ούτε οι... νικητές.

Μετέπειτα το πρόγραμμα περιελάμβανε κυκλοφορία μπάλας, σέντρες και τελειώματα φάσεων, ενώ να πούμε πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα και δείχνει σε σαφώς καλύτερη κατάσταση. Η λογική λέει ότι θα προφυλαχθεί και με τη Βολιβία, ώστε να μην ρισκάρει πιθανή υποτροπή και να είναι πανέτοιμος για τον πρώτο αγώνα του Μουντιάλ με αντίπαλο την Κολομβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ