ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς πίεση, χωρίς προβλήματα η Γερμανία

Χωρίς πίεση, χωρίς προβλήματα η Γερμανία

Ο Σβάινσταϊγκερ ισχυρίζεται πως η Γερμανία δεν έχει πίεση εν όψει τελικού και ο Λεβ θέλει να γράψει ιστορία. Δείτε την πιθανή 11άδα των "πάντσερ"

"Έχουμε αρκετούς παίκτες στην 23άδα μας που έχουν παίξει σημαντικούς τελικούς και ξέρουμε πως να χειριστούμε τέτοιες κατακτάστεις", ανέφερε ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ στην συνέντευξη τύπου της Γερμανίας εν όψει του τελικού του Μουντιάλ 2014 κόντρα στην Αργεντινή (Κυριακή, 22:00).

"Ανυπομονούμε για το ματς. Υπάρχει μεγάλη προσμονή, αλλά και χαρά. Δεν υπάρχει πίεση", υποστηρίζει ο άσος της Μπάγερν Μονάχου.

"Έχουμε τον Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος έπαιξε στον τελικό του Μουντιάλ 2002. Άλλοι έχουν παίξει τελικούς με τους συλλόγους τους, κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις".

"Πρέπει απλά να σκεφτούμε την δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Όταν σφυρίξει ο διαιτητής πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που μας κάνει δυνατούς. Το μυαλό μας πρέπει να είναι καθαρό και μόνο στο ποδόσφαιρο".

Χωρίς προβλήματα ο Λεβ

Με εξαίρεση τον γνωστό τραυματισμό του Μουστάφι, ο Γιόακιμ Λεβ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ θέλει να γράψει ιστορία.

"Αυτή η γενιά δεν είχε αυτήν την ευκαιρία, μπορούμε να γράψουμε ιστορία", αναφέρει ο Λεβ και προσθέτει: "Οι Λατινοαμερικανοί δεν έχουν χάσει ποτέ το τρόπαιο σε αυτήν την ήπειρο. Γιατί να μην είμαστε εμείς οι πρώτοι; Αυτό είναι ένα ακόμη κίνητρο για εμάς, να γίνουμε οι πρώτοι Ευρωπαίοι που θα το πάρουμε στην Αμερική".

Με ίδια 11άδα

Ο Λεβ αναμένεται να παρατάξει την ίδια 11άδα με αυτή κόντρα σε Γαλλία και Βραζιλία. Δηλαδή τους: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Χέβεντες, Σβάινσταϊγκερ, Κεντίρα, Κρόος, Τόμας Μίλερ, Μεσούτ Εζίλ, Κλόζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ