ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάμες Ροντρίγκες show

Χάμες Ροντρίγκες show
Τζέιμς Ροντρίγκες

Ο Χάμες Ροντρίγκες οδηγεί την Κολομβία σε μέρες δόξας γράφοντας ιστορία σε προσωπικό και εθνικό επίπεδο. Δείτε σε βίντεο τα κατορθώματα του νεαρού μεσοεπιθετικού στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η μοίρα είχε αποφασίσει από πριν για την πορεία της Κολομβίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, οπότε οι κακοτυχίες με την απουσία δυο σημαντικών παικτών από την ομάδα (Φαλκάο, Ραμίρες) δεν επηρέασε την εξέλιξη των "Coffeers" στην διοργάνωση.

Ο Χάμες Ροντρίγκες πήρε την μπαγκέτα και με πέντε προσωπικά γκολ και δυο ασίστ οδηγεί την Κολομβία σε μέρες δόξας για πρώτη φορά στην ιστορίας της.

Η προηγούμενη σπουδαία επιτυχία ήταν στο Μουντιάλ του 1990, όταν και η Κολομβία σταμάτησε στη φάση των "16", γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το Καμερούν στην παράσταση.

Εικοσιτέσσερα χρόνια μετά έγινε το βήμα παραπάνω και πλέον οι Κολομβιανοί έχουν μπροστά τους το εμπόδιο της διοργανώτριας Βραζιλίας για να διεκδικήσουν, όπως η Ελλάδα κάποτε, το δικαίωμα στο όνειρο.

Χάμες Ροντρίγκες show

Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες στιγμές του απόλυτου πρωταγωνιστή αυτού του τουρνουά (μέχρι στιγμής), ο οποίος μετρά πέντε γκολ και δυο ασίστ!

Αναλυτικά τα γκολ και οι ασίστ

Κολομβία - Ελλάδα 3-0 (ένα γκολ ο Ροντρίγκες)

Κολομβία - Ακτή Ελεφαντοστού 2-1 (ένα γκολ ο Ροντρίγκες)

Ιαπωνία - Κολομβία 1-4 (ένα γκολ ο Ροντρίγκες και δυο ασίστ)

Κολομβία - Ουρουγουάη 2-0 (δυο γκολ ο Ροντρίγκες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ