ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βίλμοτς: "Δεν εντυπωσιάστηκα από την Αργεντινή"

Βίλμοτς: "Δεν εντυπωσιάστηκα από την Αργεντινή"

Ο Μαρκ Βίλμοτς δεν εντυπωσιάστηκε από την Αργεντινή και παρά τον αποκλεισμό του Βελγίου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την παρουσία τους στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Το Βέλγιο έχασε 1-0 και αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση από την Αργεντινή. Οι "κόκκινοι διάβολοι" για πρώτη φορά μετά το 1986 έφθασαν στα προημιτελικά του Μουντιάλ αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση. Ο Μαρκ Βίλμοτς δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στην διοργάνωση.

" Είναι δύσκολο να αποδεχτούμε τον αποκλεισμό. Πρώτον, είδαμε πόσο έμπειροι είναι οι παίκτες της Αργεντινής. Εκαναν καθυστερήσεις και ο διαιτητής τους έδωσε το δικαίωμα. Δεν με εντυπωσίασε η Αργεντινή. Είναι μία συνηθισμένη ομάδα, αλλά χάσαμε.

Ο Μέσι έκανε τρία-τέσσερα φάουλ και ο διαιτητής δεν έκανε τίποτα. Ο Μέσι ξέρει να κρατάει την μπάλα όταν χρειάζεται. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια και δεν μπορώ να πω κάτι κακό γι' αυτούς. Θέλω να τους ευχαριστήσω για το πως αγωνίστηκαν. Ορισμένοι έκλαιγαν στα αποδυτήρια.

Κάναμε λάθη αλλά πάντα κοιτάζω την ομάδα. Δείξαμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα αλλά δεν μας άφησαν χώρους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ