ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέντινακ: "Δεν ήταν "γραφτό" για εμάς"

Τζέντινακ: "Δεν ήταν "γραφτό" για εμάς"

Ο αρχηγός της Εθνικής Αυστραλίας, Μάιλ Τζέντινακ, θεωρεί ότι τα πρώτα λεπτά στο ματς με την Χιλή στοίχισαν στην ομάδα του η οποία στη συνέχεια πίεσε και άξιζε κάτι καλύτερο,

Η Αυστραλία γνώρισε την ήττα από την Χιλή με 3-1 αλλά στο στρατόπεδο των "καγκουρό" θεωρούν ότι άξιζαν κάτι καλύτερο από την συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς η ομάδα μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά ανέβηκε και είχε τις ευκαιρίες της για την νίκη.

Ο αρχηγός της Αυστραλίας και παίκτης της Κρίσταλ Πάλας Μάιλ Τζέντινακ υποστήριξε:

"Είναι απογοητευτικό για να είναι ειλικρινής. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα και τα πρώτα είκοσι λεπτά μας κόστισαν. Στη συνέχεια ανεβήκαμε. Είχαμε μια σειρά από καλές ευκαιρίες αλλά ο τερματοφύλακας τους έκανε κάποιες σωτήριες επεμβάσεις. Δεν ήταν "γραφτό" να γίνει, αυτή ήταν η διαφορά".

Σε ερώτηση για το ματς με την Ολλανδία τόνισε:

"Δεν νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να πάρουμε πάλι τα πάνω μας γιατί τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν γιατί όλοι προσπάθησαν. Ήταν μια μάχη κόντρα σε μια ομάδα που θέλει να κυριαρχεί με την πίεση της αλλά τα πράγματα έγιναν ανάποδα σήμερα".

Τζέισον Ντάβιντσον: "Να εκπλήξουμε τον κόσμο"

Από την πλευρά του ο μπακ της Αυστραλίας Τζέισον Ντάβιντσον υποστήριξε:

"Για πολλούς από εμάς, όπως και εγώ, ήταν το πρώτο μας Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι στα πρώτα είκοσι λεπτά κόντρα σε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, σπουδαία ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στους οποίους θεωρώ ότι δείξαμε παραπάνω σεβασμό.

Παίξαμε αγχωμένα στα πρώτα λεπτά αλλά όσο πέρναγε η ώρα και από την στιγμή που ισοφαρίσαμε αρχίσαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θεωρώ ότι η Χιλή ανησύχησε όταν βρισκόταν υπό πίεση αλλά κατάφερε να κάνει το τρίτο γκολ επειδή εμείς είχαμε βγει όλοι στην επίθεση".

Σε ότι έχει να κάνει με το επόμενο ματς κόντρα στην Ολλανδία τόνισε:

"Η προετοιμασία είναι το "κλειδί" και έχουμε δουλέψει σκληρά. Θεωρώ ότι ήμασταν και λίγο άτυχοι κόντρα στην Χιλή αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ελπίζω στο επόμενο ματς με την Ολλανδία να πάρουμε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα και να εκπλήξουμε τον κόσμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ