ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θορυβημένος ο Κλίνσμαν

Θορυβημένος ο Κλίνσμαν

Οι ΗΠΑ του Κλίνσμαν αντιμετωπίζουν το Βέλγιο στην φάση των "16" του Μουντιάλ και ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τον ορισμό Αλγερινού διαιτητή στην αναμέτρηση.

Θα μπορεί να μιλά στα γαλλικά με τους Βέλγους διεθνείς, ενώ η χώρα του έμεινε έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Αυτοί είναι οι δύο λόγοι που έχουν κάνει τον Γιούργκεν Κλίνσμαν να βλέπει με μισό μάτι την απόφαση της FIFA για τον Αλγερινό ρέφερι Χαϊμουντί.

"Αν αισθάνομαι καλά; Όχι. Μπορεί να μιλά γαλλικά με τους Βέλγους, ενώ δεν θα μιλά τη δική μας γλώσσα.

Επιπλέον, προέρχεται από μία χώρα, την οποία αποκλείσαμε στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μερικές φορές δεν αντιλαμβάνομαι τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει διαιτητές η FIFA.

Γνωρίζω πως είναι μια δύσκολη διαδικασία, όμως δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κλίνσμαν, που παραδέχτηκε ωστόσο πως ο συγκεκριμένος ρέφερι ήταν καλός στα δύο ματς που έχει σφυρίξει έως τώρα:

"Έχει ήδη διαιτητεύσει δύο αναμετρήσεις σε αυτό το Μουντιάλ και τα πήγε καλά. Ελπίζουμε να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο.

Δεν φοβόμαστε τους αντιπάλους μας. Ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, ειδικά στα άκρα όπου οι Βέλγοι έχουν τον Αζάρ και τον Μέρτενς. Όμως ελπίζουμε να είναι ένα ενδιαφέρον ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ