ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα συγχαρητήρια των ομάδων

Τα συγχαρητήρια των ομάδων
Εθνική πανηγυρική INTIME SPORTS

Διαβάστε τι έγραψαν αρκετές από τις ΠΑΕ της Superleague για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στους "16" του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η σπουδαία νίκη-πρόκριση της Ελλάδας απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού σχολιάστηκε θετικά από αρκετές ΠΑΕ της Superleague.

Διαβάστε τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν αργά το βράδυ, ενώ κατά τη διάρκεια της Τετάρτης τη σκυτάλη αναμένεται να πάρουν και άλλες.

SUPERLEAGUE

"Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής συγχαίρουν την Εθνική Ελλάδας για την πρόκρισή της στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για μια ακόμα φορά η Εθνική μας Ομάδα κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους"!

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία μας έκανε για ακόμη μία φορά υπερήφανους"!

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ιβάν Σαββίδης με γραπτή δήλωση σημείωσε: "Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδας στις 16 κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Η Εθνική μας έκανε περήφανους! Καλή επιτυχία στην επόμενη φάση".

Παράλληλα, ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασαν μέσω twitter και facebook αντίστοιχα: "Πολλά συγχαρητήρια σε μια πολύ μεγάλη ομάδα για μια μεγάλη πρόκριση. Μπράβο στην Εθνική Ελλάδας", ανέφερε η ΠΑΕ, ενώ το σχόλιο της ΚΑΕ είναι:

"Μπράβο Ελλάδα. Μεγάλη νίκη, σπουδαία πρόκριση. Τέτοιες χαρες, μονο ο αθλητισμό".

ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

"Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων συγχαίρει θερμά την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, για την ιστορική και παλικαρίσια πρόκριση, στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές απέδειξαν, για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια, ότι έχουν και τις ικανότητες, αλλά και τα ψυχικά αποθέματα να βαδίζουν με συνέπεια στον δρόμο των επιτυχιών, προσφέροντας μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σε εκατομμύρια Έλληνες ανά τον πλανήτη.

Οι ευχές μας, σε αυτό το σπουδαίο «ταξίδι», σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση, σας συνοδεύουν…
Καλή επιτυχία από καρδιάς στον Κυριακάτικο αγώνα με την Κόστα Ρίκα.

Είμαστε όλοι δίπλα σας…".

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, συγχαίρει την Εθνική Ελλάδας για την ιστορική πρόκρισή της στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μπράβο Ελλάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ