ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα είδε "όλα" ο Τζέκο με τους Βόσνιους!

Τα είδε "όλα" ο Τζέκο με τους Βόσνιους!

Οι Βόσνιοι υποδέχθηκαν τους παίκτες της εθνικής τους ομάδας σαν ήρωες και ο Έντιν Τζέκο δεν "χόρταινε" να καταγράφει τις αντιδράσεις τους. Δείτε την... παράνοια των οπαδών μέσα από τα μάτια του.

Ο Έντιν Τζέκο πήρε από το χέρι την Βοσνία και την οδήγησε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, την πρώτη μεγάλη διοργάνωση στην οποία θα πάρει μέρος μετά την ανεξαρτητοποίησή της. Ο άσος της Σίτι σημείωσε 10 γκολ και αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ στα προκριματικά της Ευρώπης πίσω από τον Φαν Πέρσι που έβαλε 11.

Και η ανταμοιβή του για όλα τα παραπάνω; Η καλύτερη! Μια απίστευτη υποδοχή των Βόσνιων στην αποστολή της ομάδας στην επιστροφή από τη Λιθουανία, με τον ίδιο να ακούει το όνομά του συνεχώς από τον κόσμο. Μάλιστα δεν "χόρταινε" να καταγράφει τις αντιδράσεις του και να τις ποστάρει αμέσως στο instagram.

Δείτε χρονικά όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε ο Έντιν Τζέκο από τα αποδυτήρια μετά τη λήξη έως την αποθέωση στη Βοσνία. Και... μπόνους η τελευταία φωτογραφία με τον ίδιο να κρατάει μια φωτοβολίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ