ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στάριτζ: "H Αγγλία έχει παίκτες νικητές"

Στάριτζ: "H Αγγλία έχει παίκτες νικητές"

Ο Ντάνιελ Στάριτζ, ενόψει Μουντιάλ, δηλώνει ότι η Αγγλία έχει παίκτες νικητές. Τα "λιοντάρια" νίκησαν σε φιλικό το Περού με 3-0.

Η Αγγλία νίκησε 3-0 το Περού στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Μουντιάλ. Ο Ντάνιελ Στάριτζ άνοιξε το σκορ πριν οι Κέιχιλ και Γιαγκέλκα με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο γράψουν το τελικό 3-0.

Ο Ντάνιελ Στάριτζ χαρακτήρισε ιδανική τη νίκη επί του Περού ενώ τόνισε ότι η Αγγλία διαθέτει παίκτες νικητές που μπορούν να οδηγήσουν την εθνική Αγγλίας στη διάκριση.

" Δεν πάμε στην Βραζιλία για την συμμετοχή. Η Αγγλία έχει παίκτες νικητές. Δεν σημαίνει ότι θα κερδίσουμε το Μουντιάλ αλλά είμαστε νικητές. Θα κάνουμε το καλύτερο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε προπόνηση και θα προσπαθήσουμε να διακριθούμε.

Εναντίον του Περού αντιμετωπίσαμε δυσκολίες γιατί ήταν πολύ συμπαγή ομάδα αμυντικά. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και με το γεγονός ότι παίξαμε για τους φιλάθλους μας οι οποίοι έφυγαν ευχαριστημένοι.

Το αποτέλεσμα δεν είναι σημαντικό αλλά είναι σημαντικό για την προετοιμασία και την ομάδα συνολικά. Προσπαθούμε σε όλα τα επίπεδα και κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να είμαστε σε καλή κατάσταση για το πρώτο παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ