ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκολάρι: "Κάναμε καλή δουλειά..."

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JULY 08: Head coach Luiz Felipe Scolari of Brazil looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Semi Final match between Brazil and Germany at Estadio Mineirao on July 8, 2014 in Belo Horizonte, Brazil.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JULY 08: Head coach Luiz Felipe Scolari of Brazil looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Semi Final match between Brazil and Germany at Estadio Mineirao on July 8, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Jamie McDonald/Getty Images) GETTY IMAGES

Η εθνική Βραζιλίας συνετρίβη με 7-1 από την αντίστοιχη της Γερμανίας, αλλά ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι συνεχίζει να είναι εκτός πραγματικότητας ψάχνοντας να βρει δικαιολογίες.

Η εθνική Βραζιλίας ζει ένα δράμα μετά την βαριά ήττα από την αντίστοιχη της Γερμανίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελεσάο", Λουίζ Φελίπε Σκολάρι, συνεχίζει να βρίσκεται εκτός πραγματικότητας υπερασπιζόμενος τη δουλειά του και επινοώντας στατιστικά στοιχεία για να αντικρούσει την κριτική που δέχεται.

"Έχουμε τα στατιστικά που το δείχνουν. Είχαμε εννιά νίκες σε δέκα παιχνίδια προετοιμασίας. Έπρεπε να αναπτύξουμε την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών μας και το κάναμε με τα αποτελέσματα. Δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα με τη Γερμανία, αλλά ξέραμε ότι μπορούσε να κερδίσει οποιοσδήποτε από τους δύο.

Όσο για τον αριθμό των γκολ που δεχτήκαμε, έτσι γράφτηκε η ιστορία. Αλλά επίσης η ιστορία έγραψε ότι φτάσαμε στον πρώτο ημιτελικό από το 2002. Η δουλειά δεν ήταν καταστροφική, η ήττα ήταν. Έχω την ίδια οπτική με το παρελθόν.

Πρέπει να είμαστε θετικοί. Να πιστέψουμε στους ποδοσφαιριστές μας. Η δουλειά μας πήγε καλά εδώ και ενάμιση χρόνο. Η Γερμανία δουλεύει μαζί δέκα χρόνια. Εάν με ρωτούσατε τι περίμενα, θα σας έλεγα ότι περίμενα να κερδίσουμε", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Λουίζ Φελιπε Σκολάρι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε την επομένη της συντριβής από τη Γερμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ